≡ Meniu

Sharp ESFC6122A2EN, model 6kg cu design aparte

Sharp ESFC6122A2EN e o mașină de spălat rufe din clasa Lady deoarece are inserții de culoare roșie. E un model modern, performant și economic în același timp. Clasa de eficiență energetică e A++, iar datorită sistemului Eco-Logic acest model e unul care consumă foarte puține resurse (fiind similar Fuzzy Logic).
Se adresează familiilor până în 4-5 persoane care vor să facă economii la apă și curent, dar și un aparat care să spele bine.

Nu aș putea spune că e un aparat scump deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Oricum, un astfel de aparat îl cumpărați și vă poate ține o viață. Evident că recomand să schimbați mașina la 5-6 ani deoarece cu timpul apar aparate care consumă mai puțin curent și au o mai bună grijă de țesături.

Sharp ESFC6122A2EN, model 6kg cu design aparte

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se laudă cu o capacitate de 6 kilograme, clasa de eficiență energetică A++ și cu multe programe (printre care se numără cel rapid de 15 minute – un program util în cazul în care spălați rufe puțin programe).
Petru hainele extrem de delicate există programul de spălare manuală în care hainele vor fi spălate cu grijă.
Chiar dacă e performant nu aș putea spune că e un aparat gălăgios deoarece are un nivel de zgomot redus de 64 dB, acesta fiind valabil pentru procesul de spălare.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că vine de la un brand cunoscut (care practic a inventat mașina de spălat automată; în anul 1957 au introdus prima mașină automată în Japonia) și că e realizat din materiale de calitate.
Contra ar fi că nu are Eco Bubble, dar are multiple lucruri care compensează acest lucru printre care aș enumera programul Eco.

Concluzia mea legată de acest aparat e că își merită banii și că te va ajuta să speli cele mai pretențioase haine cu un efort minim. Știu că mulți se vor zgârci și vor căuta un aparat mai ieftin decât acesta, dar câți se zgârcesc și atunci când vine vorba de achiziția unui TV ori telefon performant?
Aparatul acesta e o investiție pe termen lung…

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu