≡ Meniu

Sharp ESFC6122W2EE, mașină de spălat cu design elegant

Bineînțeles, nu veți achiziționa Sharp ESFC6122W2EE doar pentru că arată bine, ci pentru că are un consum mic de resurse, design Slim, clasă energetică A++, ecran LCD. În cam același buget se poate opta pentru un model cu încărcare mai mare (8kg), clasă A+++ și finisaj argintiu cromat, dor că nu e vorba de același tip de mașină (e clasică cu adâncime de 55 cm). În prezent, foarte mulți utilizatori au nevoie de aparate cât mai mici pentru a economisi spațiu pentru un alt aparat alături sau poate că v-ar încurca o mașină mare.

Personal, nu-mi prea plac cele cu încărcare superioară deoarece nu arată la fel de bine și costă puțin mai mult, dar nu oricine are același spațiu disponibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp ESFC6122W2EE, mașină de spălat cu design elegant

E evident că are încărcare frontală dar nu suportă mai mult de 6kg. Pentru unele programe performanțele se modifică deoarece se adresează unui tip de țesătură. E dotat cu o capacitat de centrifugare maximă de 1200 RPM, capacitate de spălare maximă de 6 kg și un panoul de control cu ecran LCD. Clasa energetică e suficient de bună dar e loc de mai bine – A++, iar cea la spălare e A. Acestea se oferă în funcție de performanțele mașinii și caracteristicile tehnice.

Programele sale le găsiți atât pe panoul său de control dar și în manualul său unde sunt detaliată. Funcțiile disponibile sunt destul de utile și nu sunt ceva mai deosebite decât la restul. Nu e prea silențioasă dar nivelul de zgomot depinde de etapa programului.

Plusuri: are un număr mare de programe, clase de eficiență bune, centrifugare superioară, compactă, finisaj elegant la ușă.
Minusuri: nu sunt.

Sharp ESFC6122W2EE e un model de dimensiuni generoase chiar dacă pare să aibă o adâncime de doar 41 cm. Deci intră în categoria electrocasnicelor mari și din punct de vedere al segmentului, cred că se situează undeva la mijloc (dacă comparăm cu ce există pe piață de mai mult timp). Cu siguranță, unele dotări standard devin tot mai bune (clasa de eficiență e cel puțin A++, spală cel puțin 6 kg și altele).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu