≡ Meniu

Sharp ESFC8104W3E, mașină de spălat rufe de 8 kg cu A+++

Mașina de spălat rufe Sharp ESFC8104W3E e una dintre cele mai bune modele de la acest brand deoarece raportul preț/dotări e decent. Un model mai nou întotdeauna consumă mai puțin și se poate observa cel mai ușor la clasa de eficiență energetică. Poate că nu e cea mai performantă mașină de pe piață, însă poate fi de ajuns pentru mulți dintre voi. Depinde și ce mașină de spălat ați avut anterior și cât sunteți dispuși să cheltuiți pe un astfel de model.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul și alte branduri, însă nu toate oferă uși așa de mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp ESFC8104W3E, mașină de spălat rufe de 8 kg cu A+++

E un model destul de bun deoarece spală mult și eficient – 8 kg și clasa A+++. Un plus față de un model clasic, e acel panou de control care e destul de bun astfel că totul e la locul potrivit. Are un ecran LCD decent și care afișează timpul rămas. Centrifugarea e de ajuns – 1000 RPM, deoarece unele programe de spălare nu necesită așa de mult (mă refer la cele cu durată mai lungă și consum redus).

Ca oricare altă mașină și aceasta e mai zgomotoasă în timpul centrifugării de aceea o puteți pune undeva unde nu deranjează. De aceea, nu pun mașina de spălat în bucătărie, eventual doar cea de spălat vase care și așa o folosiți la final de zi. Pe partea de funcții are: control al balansului, selector centrifugare, detectare spumă, anti-inundații, ecran cu timp rămas și programare întârziată (amânare pornire). Dimensiunile aparatului țin de performanțele mașinii, adică o mașină mică nu poate spăla la fel de mult.

Plusuri: arată bine, nu ocupă chiar așa de mult spațiu, ușă mare, consum foarte mic de energie, ușor de folosit.
Minusuri: nu e foarte silențioasă.

Sharp ESFC8104W3E e un model ceva mai avansat deoarece a fost lansat recent. Designul e destul de elegant și de datorează acelei uși (finisaj negru cu crom în jurul său). Un finisaj similar e prezent și pe mașinile altor producători, însă de ce să alegeți alt brand sau un alt model? Cred că acesta e modelul ideal pentru voi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu