≡ Meniu

Sharp ESFC8104W3EE, mașină cu design elegant și performanțe mari

Mașina de spălat rufe Sharp ESFC8104W3EE e una dintre cele mai apreciate modele de la acest brand deoarece oferă un raport preț/dotări foarte bun. Acest producător nu oferă prea multe modele dar cele existente sunt destul de competitive. Alegere programului dorit e destul de simplă și deoarece sunt inscripționate toate informațiile necesare pe panoul de control.

Alternativele sunt destul de multe dacă nu vă interesează brandul ori capacitatea de spălare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp ESFC8104W3EE, mașină cu design elegant și performanțe mari

Unele programe de spălare limitează performanțele aparatului și așa e la toate modelele, deoarece se ține cont de țesătură. Designul e interesant adică nu prea sunt multe mașini ieftine cu ușă neagră și contur cromat. Capacitatea de stoarcere e de 1000 RPM care nu e cea mai bună dar cred că poate fi de ajuns.

Clasele de eficiență sunt foarte bune, dar cea de la energie e cea mai importantă – A+++. Aceasta scoate în evidență consumul redus al acestui aparat și am observat că mai toate modelele noi au cel puțin A++. E bine-venit un număr mare de programe deoarece puteți alege programul corespunzător pentru rezultate pe măsură. Programele de spălare sunt destul de diversificate: extra-clătire, prespălare, eco, sintetice, sport, mix etc. Multe dintre acestea le știți de la alte modele și nu ține neapărat de brand.

Funcțiile speciale sunt un plus pentru orice aparat: control al balansului, selector centrifugare, detectare spumă, siguranță împotriva copiilor, ecran LED cu informații despre program (timp rămas) și programare întârziată (la alte branduri se poate numi și amânare pornire). Din dimensiunile sale reiese că nu e vorba de un model Slim ci unul clasic cu caracteristici decente. Cele Slim au performanțe puțin mai mici, dar și acelea par să spele tot mai mult cu fiecare generație.

Plusuri: arată foarte bine, multe programe de spălare, consum redus de resurse, poate spăla destul de mult și prețul atractiv.
Minusuri: nu prea sunt.

Sharp ESFC8104W3EE poate să fie cea mai bună recomandare în acest buget, dar depinde și de necesitățile fiecăruia. Dacă vă doriți rufe gata uscate atunci e nevoie de un uscător de rufe cu capacitate de încărcare similară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu