≡ Meniu

Sharp ESFC8144A3EN, mașină 8kg cu clasa A+++

Dacă vrei o mașină de spălat cu suport pentru 8 kilograme atunci îți recomand Sharp ESFC8144A3EN. Nici nu o să-ți consume prea mult curent deoarece are clasa A+++ de eficiență energetică, lucru tradus prin 0,91 kWh. Mă gândesc că din start vreți să știți dacă are Fuzzy Logic și de aceea trebuie să vă spun că are ceva similar, adică Eco Logic. Acest sistem contribuie la un consum de resurse scăzut prin prisma faptului că aparatul are senzori care detectează încărcătura și în acest fel adaptează necesarul de resurse.
Se adresează familiilor mari ori celora care din diferite motive spală mult.

Nu aș putea spune că vine la un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Vizual nu se prezintă rău, lucru care poate fi văzut de alături.

Sharp ESFC8144A3EN, mașină 8kg cu clasa A+++

Pe partea de specificații acest model e unul care e dotat cu cuvă de 8 kilograme capacitate (astfel încât să spălați tot ce e în coșul cu haine în o singură spălare), 14 programe, 1400 rotații și un nivel de zgomot scăzut. Capacitatea mare te va ajuta să poți spăla de mai puține ori pe zi, iar clasa A+++ ajută la facturi cât mai mici.
Materialele din care e făcut aparatul sunt de calitate ok, adică polipropilenă și oțel… precum la restul mașinilor de spălat.
Fiabilitatea aparatului e foarte bună întrucât vine de la un brand japonez cu un lung istoric. Acest brand a făcut prima mașină de spălat automată din Japonia. 😉

Pro achiziția acestui model ar fi că are o capacitate impresionantă, numărul mare de programe, că are o fiabilitate crescută și că i se poate extinde garanția la mai mult.
Contra nu e nimic. Eu zic că are o capacitate suficient de mare și nu e nevoie de mai mult… în cazul în care ați fi vrut un aparat cu 9kg ori ceva de genul.

Deci, pentru cei interesați de un model care să arate bine și să funcționeze mai bine îți recomand modelul acesta.
În cazul în care vreți să spălați rufe extrem de fragile trebuie să vă spun că vine cu o cuvă magică care are grijă de țesăturile foarte delicate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu