≡ Meniu

Sharp ESFD8145W4EE, mașină cu program anti-alergic

Sharp ESFD8145W4EE e o mașină de spălat foarte bună de la acest brand și poate ați și observat, că nu e singura. Din poză se poate observa cu ușurință că nu e vorba de un model oarecare și că are un panou e control îmbunătățit. Ecranul digital e unul LCD care afișează mult mai bine informațiile și programul de spălare poate fi supravegheat de la distanță. Selectarea programului dorit se face ușor cu ajutorul butonului central care e însoțit de pictograme.

Bugetul trebuie să fie mare chiar dacă nu optați pentru o mașină cu uscător incorporat, deoarece oferă în schimb alte dotări utile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp ESFD8145W4EE, mașină cu program anti-alergic

Clasa de eficiență energetică e foarte importantă atât la acest tip de aparat cât și la frigorifice deoarece sunt aparate de folosință îndelungată, iar eficiența energetică se reflectă în factura de la curent. Deci, veți recupera o parte din banii investiți și fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială fiind un brand cu experiență în domeniu.

Programele de spălare sunt numeroase și diversificate, dar multe dintre modelele acestui brand le au deja. Bineînțeles, o mașină de spălat foarte ieftină nu are program antialergic ori Eco Logic.

Sistemul Eco Logic ajustează programele pentru a putea spăla o cantitate mult mai mică de rufe (în jur de 4 kg) și e nevoie de ea la mașinile mari deoarece nu veți spăla de fiecare dată mult. Oricum, unele programe nu vă permit să spălați prea mult deoarece ar afecta rezultatele (ține de țesătură). Chiar și centrifugarea și consumul de energie depind de programul ales.

Plusuri: are un design premium, arată destul de bine, poate spăla mult, consumă destul de puține resurse etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Sharp ESFD8145W4EE e un aparat electrocasnic de dimensiuni mari care nu ar trebui să lipsească din nici o locuință, în special dacă aveți o familie numeroasă. Am pus poza de sus cu acest model pentru a vă face o idee și nu veți găsi prezentări video cu acest, eventual doar cu această serie. Deci, veți putea găsi modele de la același brand care arată identic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu