≡ Meniu

Sharp ESFD8145W5EE, mașină cu consum foarte redus de energie

Mașina de spălat rufe Sharp ESFD8145W5EE e una dintre cele mai bune variante de pe piață și care merită încercată deoarece oferă destul de multe caracteristici speciale. E evident că e vorba de un model ceva mai avansat deoarece are un design mai elegant. Ușa sa iasă în evidență destul de ușor deoarece e în contrast cu mașina, adică e pe negru iar conturul e argintiu care dă un plus de eleganță. Astfel de mașini sunt destul de numeroase deoarece această serie oferă multe variante, dar majoritate sunt performante.

Deci aceste tipuri de mașini nu se adresează oricui pentru că e nevoie și de un buget mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp ESFD8145W5EE, mașină cu consum foarte redus de energie

Capacitatea de încărcare e de maxim 8 kg, iar la unele programe poate fi mai mică datorită tipului țesăturilor. Caracteristicile tehnice sunt importante atunci când alegeți un model și la acesta sunt cele mai bune de pe piață. Clasele de eficiență sunt decente deoarece cea energetică e cea mai bună de pe piață – A+++, iar la spălare e A (conformă cu capacitatea de spălare).

Are destul de multe programe de spălare, doar că cele speciale sunt cele care vor fi utile deoarece pentru anumite țesături nu poți spăla cu orice. Programele standard sunt prezente, bineînțeles, la mai toate mașinile de spălat noi. Poate doar cele cu încărcare superioară au mai puține programe pentru că sunt și mai compacte. Ca și funcții, mașina dispune de următoarele: control al balansului, autodiagnosticare, sistem detectare spumă, sistem siguranță împotriva copiilor, protecție anti inundații, timp rămas pe ecranul LCD și sistem Eco-Logic (ajustare program în funcție de încărcătură).

Plusuri: suficiente program de spălare, design elegant, ușă mare, puteți spăla jumătate din cantitatea maximă de rufe.
Minusuri: nu prea sunt.

Sharp ESFD8145W5EE e un aparat electrocasnic destul de bun din cele mai multe puncte de vedere și care impresionează. Nu văd de ce ați alege un alt brand pentru că acesta oferă cam cele mai bune soluții. Dacă nu vă permiteți acest model, nu trebuie să vă faceți griji, producătorul oferă variante pentru buzunarul oricui și raportul dotări/preț e foarte bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu