≡ Meniu

Sharp ESFDD9144A0EN, mașină de spălat cu uscător incorporat

Sharp ESFDD9144A0EN e ceav mai scumpă decât restul mașinilor de spălat deoarece are uscător incorporat și poate spăla destul de mult. Caracteristicile tehnice sunt foarte bune și prețul pare destul de justificat pentru ce oferă. Arată foarte bine și cu toate acestea nu putea fi un model îngust, adică cu lățime redusă. Se poate observa din poza de jos că are o ușă ceva mai mare pentru a putea introduce mai ușor rufele și combinațiile de culori sunt bine alese.

Alternativele sale sunt destul de multe deoarece aveți nevoie de un buget mare. Un model fără uscător e mai ieftin, dar mult mai ieftin e cu capacitate de spălare inferioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp ESFDD9144A0EN, mașină de spălat cu uscător incorporat

E evident din poza de sus că are încărcare frontală, control digital, un design elegant și performanțe mari. Clasele de eficiență sunt foarte bune și conforme cu caracteristicile tehnice ale aparatului. Stoarce bine dar nu cu toate programele, adică trebuie să alegeți un program corespunzător pentru rezultate foarte bune.

Are multe programe și funcții, iar voi puteți alege care se potrivește mai bine pentru a obține rezultatele dorite. Tehnologiile sale sunt: senzor de greutate 3D, Eco-Logic, timp Eco, recomandare dozare detergent, sistem detectare erori, buton start/stop, indicator închidere hublou etc. Sunt multe dotări speciale dar nu vreau să le enumăr chiar pe toate deoarece le puteți citi și voi din manualul său. E foarte important să știți cam cum se folosește acest model deoarece e mai avansat decât vechile modele. Nu e slim adică nu are o adâncime mai mică de 45 de cm, iar acele variante costă pe jumătate și spală cam 6 kg de rufe.

Plusuri: poate spăla/usca mult, arată bine, rezultate foarte bune, ușor de folosit și e eficientă.
Minusuri: nu oricine și-o poate cumpăra.

Sharp ESFDD9144A0EN poate înlocui orice mașină mai veche și reprezintă următorul pas spre o locuință mai bine dotată. Bineînțeles, aceasta poate fi folosită la un restaurant sau oriunde aveți nevoie de performanță și funcționalitate. Cam la toate capacitatea de uscare e inferioară, însă mai sunt și uscătoarele clasice dar veți ieși puțin mai scump cu două aparate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu