≡ Meniu

Sharp Family ESFA7123W1EE, mașină cu centrifugare de 1200 RPM

Sharp Family ESFA7123W1EE e o altă mașină de spălat rufe de la acest brand care prezintă funcția Eco Logic. Aceasta arată ca și restul mașinilor de la acest brand și care au fost lansate recent. Caracteristicile tehnice sunt specificate și pe mașină (în partea frontală pe acel triunghi albastru).

Dacă vi se pare cam scumpă atunci, optați pentru una cu centrifugare redusă ori capacitate de spălare inferioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp Family ESFA7123W1EE, mașină cu centrifugare de 1200 RPM

Încărcarea acestui aparat se face frontal, dar există și cu încărcare superioare. Acele mașini nu prea sunt așa de populare deoarece au formă diferită și nu pot fi puse sub blat (au ușa în partea de sus). Un model compact are și o capacitate de încărcare limitată, astfel că cele mai mari mașini de pe piața actuală sunt și cele mai performante.

La acesta e prezent un ecran LED pe care se pot alege diverse opțiuni dar nu sunt mai speciale decât la altele. Are 14 programe de spălare dintre care câteva sunt programe mai speciale: eco, sport, lână, spălare manuală. E bine să ofere cât mai multe programe de spălare dacă vă doriți să ofere rezultate mai bune. Panoul de control oferă  funcție de selectare a temperaturii, autodiagnosticare, sistem detectare spumă, siguranță împotriva copiilor, anti-inundații. O funcție de blocare a butoanelor e destul de utilă pentru cei care vor să pună mașina în bucătărie sau într-o cameră unde cei mici pot ajunge ușor la butoane.

Alte tehnologii și dotări care sunt prezente pe acesta sunt următoarele: sistem Eco-Logic, picioare detașabile, pompă cu filtru și capac superior detașabil. Nivelul de zgomot e redus în generos și mi se pare normal să fie mai mare în timpul centrifugării.

Plusuri: acel sistem de încărcare la jumătate, aspectul mașinii, programe de spălare suficiente etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Sharp ESFA7123W1EE oferă destul de multe motive pentru a o achiziționa și putea avea o clasă de eficiență mai bună, dar și așa consumul e destul de redus. Pentru a beneficia de un ajutor în plus, vă recomand un uscător de rufe care poate fi pus lângă această mașină de spălat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu