≡ Meniu

Sharp Family ESFA7123W2EE, model clasa A++ cu Eco Logic

Sharp Family ESFA7123W2EE e un aparat destinat celora cu nevoi mai speciale, adică dacă vor un model cu capacitate de încărcare de 7 kilograme, consum redus de curent și numeroase programe (de la cel rapid de 15 minute și până la cel pentru haine din bumbac). Consumul de curent e unul redus deoarece are clasa A++ (găsești aici modele clasa A+++), iar astfel o să vă recuperați banii pe timpul utilizării.

Modelul ESFA7123W2EE vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care consumă puțin curent și care are Eco Logic (asta presupune că atunci când aparatul e încărcat pe jumătate atunci scad durata programului și apa folosită).

Sharp Family ESFA7123W2EE, model clasa A++ cu Eco Logic

Brandul producător e unul japonez foarte vechi întrucât datează încă din 1915 când au făcut creionul mereu ascuțit – Ever Sharp.
Are o formă specială numită Wave Cabinet. Aceasta presupune că aparatul are aspectul conceput așa încât să aibă o rigiditate crescută și un nivel de zgomot cât mai mic. Acest lucru e tot mai întâlnit la modelele noi. Nivelul de zgomot e de 58 decibeli la spălare, iar la centrifugare e de 76 dB.
Panoul de comandă e unul simplu cu puține butoane și cu afișaj LED care-i foarte clar.
Dintre cele 15 programe deosebit de util se va dovedi cel scurt de 15 minute întrucât va ajuta la spălarea rapidă a rufelor nu prea murdare.
Materialele folosite la acest aparat sunt de calitate superioară deoarece e vorbă de cuvă și tambur din oțel inoxidabil.

Pentru achiziția acestui model ar fi garanția extensibilă, costul de achiziție mic (sub 1000 lei), că vine de la un brand ok, că poate fi utilizată de oricine fără bătăi de cap și aspectul plăcut.
Din păcate nu are Eco Bubble și nici Fuzzy Logic, dar în schimb are un preț foarte mic.

Deci, dacă vrei un aparat care să arate bine și care să poată spăla o cantitate mare de rufe cu un consum minim de resurse atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
În cazul în care dorii ceva cu o capacitate superioară (9 kg, de exemplu) atunci vă recomand modelul Sharp ES-GFD9104W3.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu