≡ Meniu

Sharp LC-22CFE4000E, model Full HD de 56cm

În ziua de azi lumea se orientează înspre televizoare mici, fie înspre modele cu ecrane mari. Dacă te interesează un aparat cu ecran mic atunci îți recomand modelul Sharp LC-22CFE4000E. Acesta e unul dotat cu rezoluție 1920×1080 pixeli și cu posibilitatea de a fi montat pe un suport TV mulțumită Vesa 100×100. Sun suport compatibil găsești aici.

Nu aș putea spune că are un cost de achiziție prea mare întrucât vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un televizor asiatic de top.
Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model. Se poate observa că are un design modern și sobru în același timp. Dacă îl vezi așa nu zici că are ecran de 56 centimetri, ci că e mai mare.

Sharp LC-22CFE4000E, model Full HD de 56cm

Pe partea de specificații din păcate nu vine cu un soft smart, dar are tuner digital dublu și player multimedia integrat decent.
La capitolul porturi se poate lăuda cu două HDMI-uri și un USB. Acestea te vor ajuta să conectezi harduri externe ori un laptop (pe HDMI).
Consumul de curent e unul redus deoarece are un ecran mic de 56 cm. Mai exact vorbim despre un consum de 20 W.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu arată rău, că vine la un preț ok și că vine de la un brand ok. (Brandul e unul din Japonia, și știm cu toții că japonezii fac niște aparate foarte bune… din orice punct de vedere.)
Contra achiziției ar fi că nu are soft smart cum ar fi Android. Oricum, dacă vrei un soft smart atunci poți lua un media player cu un astfel de soft de aici.

Deci, dacă te interesează un televizor cu soft simplu, dar care să ofere o imagine de calitate superioară atunci îți recomand acest model. Nu doar că arată bine, dar se comportă fără reproșuri în diferite sarcini. Evident că dacă vezi că-i lipsește ceva atunci poți să-i extinzi funcțiile prin utilizarea unui media player.
Mi-aș fi dorit să pun și un review video cu acest televizor dar fiind foarte nou nu găsim așa ceva.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu