≡ Meniu

Sharp LC-24CHE4000E, televizor 60cm cu rezoluție Full HD

Televizorul Sharp LC-24CHE4000E e unul al anului 2015 care incorporează diferite facilități printre care aș enumera faptul că are un ecran de 60 centimetri, rezoluție Full HD și tuner digital dublu.
Chiar dacă nu are soft smart, cu ajutorul lui o să poți accesa diferite tipuri de conținut în starea în care se află acum ori cu ajutorul unui player multimedia.

Nu aș putea spune că are un cost prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat ok din toate punctele de vedere.
Din poza de alături puteți vedea mai bine cum se prezintă vizual acest model. Are un aspect modern, dar sobru în același timp. Dacă e să ne uităm mai bine la acest model atunci vedem că e un televizor care împrumută designul noilor modele Sharp.

Sharp LC-24CHE4000E, televizor 60cm cu rezoluție Full HD

Niște specificații interesante ar fi ecranul de 24 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, tunerul digital dublu, multitudinea de porturi și consumul redus de curent.
Ecranul nu e unul mare, dar la nevoie se poate monta pe un suport Vesa 100×100 de aici. Imaginea e una de foarte bună calitate datorită acestui ecran, iar legat de sunet trebuie să vă spun că și el e unul ok, dar ar fi bine să conectați un home cinema pentru calitate superioară.
Porturile HDMI sunt două la număr, iar cu ajutorul acestora poți conecta un laptop pentru a vedea filme.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că vine de la un brand de top și că are integrate doar facilitățile de care ai nevoie cu adevărat.
Contra ar fi că nu are soft smart, dar acest lucru poate fi compensat cu ajutorul unui player care-l poți lua de aici. Dacă acest player are și sistem de operare Android atunci e și mai bine întrucât acest OS e unul extensibil cu aplicații și jocuri.

Deci, dacă te interesează un TV care nu doar să arate bine, ci să coste foarte puțin atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Playerul integrat e unul foarte avansat cu care poți reda fișiere multimedia cum ar fi poze și melodii… printre altele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu