≡ Meniu

Sharp LC-32CFE5100E, televizor 109 centimetri

Pentru cineva interesat de un televizor cu o diagonală mare recomand modelul Sharp LC-32CFE5100E care nu doar arată bine, ci se comportă excelent când vine vorba despre afișarea posturilor TV la calitate HD ori vizualizarea filmelor Blu-ray. Nu dispune de soft smart, iar conectarea la net nu se poate face cu ajutorul unei conexiuni wireless deoarece nu are wi-fi integrat și nici LAN.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în orice tip de sarcină. Din imaginea de alături poți vedea că aspectiv se prezintă excelent. Dacă din vreun motiv vă deranjează cum arată picioarele atunci puteți alege un suport TV de aici pentru montarea aparatului pe un perete. Televizorul suportă Vesa 200×100, deci trebuie să țineți cont de acest lucru când vine vorba de alegerea suportului.

Sharp LC-32CFE5100E, televizor 109 centimetri

Pe partea de caracteristici se evidențiază cu ecranul de 32 inci, cu rezoluția 1920×1080 pixeli și cu faptul că are caracteristici superioare de imagine (Active Motion 100). Tunerul digital integrat e unul dublu, iar din această cauză poți vedea posturi HD și Full HD.
Dacă vă deranjează că nu are soft inteligent atunci ar trebui să-ți cumperi un player multimedia de aici. Astfel de accesorii vin cu soft inteligent (chiar și Android) și dispun de porturi de rețea.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, rezoluția Full HD, că are multe porturi și fiabilitatea ok.
Contra ar fi că nu are ecran 4k și soft smart. Lipsa rezoluției 4k nu e un dezavantaj prea mare deoarece nu găsim prea multe filme la această calitate.

Deci, dacă ne interesează un model care nu doar să arate bine, ci care să ofere o imagine bună atunci acesta ar fi recomandarea mea.
Lipsa softului smart poate fi compensată cu ajutorul unui media player cu Android care îl găsești aici. Evident că nu e neaparat nevoie să cumperi așa ceva, dar dacă vrei să extinzi funcționalitatea aparatului TV atunci cu acest aparat o poți face.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu