≡ Meniu

Sharp LC-32CFE6131E, televizor de 81cm cu soft smart

Sharp LC-32CFE6131E e un televizor de 32 de inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și cu software smart care te va ajuta să navighezi pe net întrucât are browser web. Pentru conectarea acestui televizor la Internet te poți folosi de wireless ori de LAN. Evident că are Wi-Fi integrat, iar conectarea la net va fi rapidă, dar numai dacă ai și router wireless.
Televizorul acesta se adresează celora cu un buget restrâns, însă care vor să beneficieze de filme la calitate superioară și de acces la internet pentru a avea acces la divertisment online.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, ia pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri indiferent de ce ai face cu el. Din imaginea de alături poți vedea că arată bine și că e un TV complet negru. Dacă te deranjează picioarele sale atunci îl poți monta pe un perete cu ajutorul unui suport Vesa 200×100 care poate fi luat de aici.

Sharp LC-32CFE6131E, televizor de 81cm cu soft smart

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se evidențiază prin faptul că are un ecran mare de 81 centimetri, rezoluție Full HD și tuner digital dublu (acest tuner vine chiar și cu suport pentru televiziunea digitală terestră generația 2).
Softul nu e Android ori Tizen, dar e unul suficient de bun pentru a putea avea acces la diferite servicii și site-uri.
Pe partea de porturi vine cu HDMI, USB și D-Sub. HDMI-urile sunt 3 la număr, iar acest lucru înseamnă că poți conecta mai multe aparate la el pentru a vedea conținutul de pe ele. Aparate cum ar fi laptopuri, camere video ori altele.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că are un ecran mare, că are porturi de rețea și că vine cu 3 HDMI-uri.
Contra ar fi că nu are Android și ecran 4K.

Televizorul LC-32CFE6131E e unul al anului 2015 care se remarcă prin multiple lucruri, dar și prin simplitatea în utilizare. Acest lucru e cel mai important la un televizor deoarece întrucât în ziua de azi aparatura e tot mai complicată de utilizat. Datorită acestui lucru televizorul poate fi utilizat inclusiv de persoane vârstnice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu