≡ Meniu

Sharp LC-32CHE4041, televizor HD cu difuzoare de 8*2W și DTS 2.0

Televizorul Sharp LC-32CHE4041 e unul dintre acele modele care au caracteristici tehnice destul de bune care nu cred că le găsiți la televizoare mai ieftine. Dacă nu vă convin specificațiile sale, vă recomand un televizor mai mare deoarece acelea oferă ceva în plus. Acest brand oferă și variante mai mari, nu e nevoie să alegeți aceeași serie, ci se poate achiziționa chiar una mai avansată. Am pus poza de jos pentru a vă face o idee, dar arată ca oricare alt model de 80 cm (s-a renunțat la stativul clasic). Alături de acesta puteți lua un sistem audio mai puternic dacă vreți o experiență cinematografică la voi în sufragerie.

Dacă nu vi-l permiteți, există alternative de finanțare ceva mai moderne (card de cumpărături/rate fixe). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp LC-32CHE4041, televizor HD cu difuzoare de 8*2W și DTS 2.0

Nu are funcții Smart și chiar dacă ar fi avut, nu ar fi fost prea avansate deoarece televizorul nu are sistem de operare (Android, Tizen, WebOS sau Firefox). Sonorizarea e excelentă deoarece are difuzoare suficient de bune și tehnologii care îmbunătățesc claritatea. Pe partea de imagine are o rezoluție HD, diagonală de 81 cm, luminozitate de 300cd/mp, aspect lat, contrast dinamic decent. Puteți găsi televizor FullHD de 81 cm, dar nu e la fel de accesibil și unele caracteristici și dotări pot fi mai bune.

E dotat cu un player multimedia integrat, tuner TV de tip DVB-C/T/T2 (poate recepționa posturi HD), porturi numeroase și diversificate. Pot spune că puteți conecta orice la acesta deoarece are cam orice conector. Pe partea de caracteristici speciale nu pot spune că impresionează deoarece nu oferă prea multe (doar modul hotel).

Plusuri: are un design modern, multe porturi HDMI și USB 2.0, tehnologie audio DTS pentru un sunet mai clar, preț corect.
Minusuri: nu sunt.

Sharp LC-32CHE4041 e un model care-l recomand oricui deoarece nu prea am avut  ce să-i reproșez. În general, televizoarele mici sunt televizoare simple care pot fi folosite pentru a viziona un film ori îl folosiți ca oricare alt model. Ceva mai dotat poate fi un Smart TV însă nu cred că vreți să vă depășiți bugetul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu