≡ Meniu

Sharp LC-32CHE4042, televizor cu sistem Harman Kardon

Sharp LC-32CHE4042 e unul dintre cele mai apreciate televizoare de pe piață și chiar dacă nu e FullHD, eu consider că are o imagine destul de clară. Ideea e că nu veți viziona un film la calitate superioară dacă filmul nu e 720p și nu are sens să încercați o calitate mai mare. În general, nu vizionez filme 1080p deoarece sunt prea mari și ocupă mult spațiu, atunci de ce să alegi un televizor FullHD? Poate că într-o sufragerie un televizor mai mare ar fi mai corespunzător și acela oferă și dotări mai bune.

Chiar și acesta poate fi pus într-o sufragerie dacă nu sunteți o persoană cu pretenții mari și poate stați la o distanță mică față de el (pentru că acea cameră e mică). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp LC-32CHE4042, televizor cu sistem Harman Kardon

Dacă aveți un dormitor mare, acesta poate fi folosit ca monitor pentru PC, doar că nu poate concura cu un monitor la capitolul rezoluție, dar în rest nu am ce să-i reproșez. Are trei porturi HDMI pentru a putea conecta mai multe la el, dar două erau de ajuns că doar nu e de tip Smart. Cred că anumite dotări care la un moment dat erau speciale, acum au devenit standard. E destul de interesant faptul că televizoarele avansează și mi se pare normal însă tot nu vor ține pasul cu alte piețe (cum e cea de telefoane mobile).

Designul e destul de des întâlnit, adică ramă subțire, acele două piciorușe și finisaj pe negru lucios. Nu cred că există vreun brand care nu oferă un televizor cu acest stil de design pe una dintre seriile sale.

Plusuri: calitate audio superioară, poate fi pus pe perete, design elegant, tuner TV performant, multe porturi și fiabilitate.
Minusuri: nimic.

Dacă Sharp LC-32CHE4042 ar fi avut imagine 1080p la acest preț, nu cred că cineva ar mai cumpăra televizoare de la branduri „no name”. Oricum, cred că anul viitor vom vedea mult mai puține televizoare HD deoarece de ceva timp avem televizoare 4K Smart care sunt tot mai populare. Tehnologia actuală se ieftinește deoarece apar alte tehnologii și costurile sunt ceva mai mici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu