≡ Meniu

Sharp LC-32CHE5100E, TV clasa A+ cu rezoluție HD

Sharp LC-32CHE5100E este un televizor de 32 de inci cu rezoluție 1366×768 pixeli care se adresează persoanelor în căutarea unui model mediu ca diagonală pentru filme și posturi TV la calitate HD. În ziua de azi e bine să ne orientăm înspre aparatură care are un consum mic de curent, iar acesta e un astfel de aparat care are clasa A+ de eficiență energetică (puterea consumată e de 31W).
Un aparat TV precum LC32CHE5100E se adresează în principal persoanelor care vor un TV simplu pentru ei ori pentru părinți.

Nu are un cost de achiziție prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri când vine vorba despre afișarea imaginilor HD. Legat de posturile TV HD trebuie spus că aparatul are tuner digital dublu așa încât să meargă posturile de la cablu, dar și cele transmise terestru.

Sharp LC-32CHE5100E, TV clasa A+ cu rezoluție HD

Ecranul televizorului e unul de 32 de inci, iar imaginea afișată pe acesta e una de calitate superioară deoarece are caracteristica Active Motion 100 care e un fel de refresh, dar soft.
Pentru a putea conecta mai multe aparate la el, acest aparat are o multitudine de porturi cum ar fi 3 HDMI-uri și un USB.
Softul e unul normal, adică pentru a seta culorile, programele și a viziona diferite fișiere de pe USB. Dacă vreți ceva mai avansat atunci ar trebui să vă orientați înspre un player multimedia cu Android de aici.

Pro achiziția modelului ar fi costul de achiziție mic, că vine de la un brand japonez de top și că are Vesa 200×100 (așa încât să se poată monta pe perete cu un suport de aici).
Contra achiziției ar fi că nu are Full HD, dar de la o anumită distanță nu se mai vede diferența dintre HD și Full HD.

Deci, dacă te interesează un model de televizor care să arate bine, să afișeze o imagine ok și să nu coste prea mult atunci îți recomand modelul acesta. Dacă vă deranjează că nu e Smart TV puteți să-i conectați un player și astfel să-i extindeți funcționalitatea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu