≡ Meniu

Sharp LC-40CFE4042E, televizor de 100 cm la un preț foarte bun

Televizorul acesta Sharp LC-40CFE4042E e ideal pentru cei cu un buget limitat și care nu-și permit un Smart TV. Majoritatea televizoarelor mari sunt de tip Smart, de aceea sunt și ceva mai scumpe. Acest brand oferă multe tipuri de televizoare și acesta e cel mai ieftin cu imagine de 40 de inci. Chiar și un model de 80 cm poate fi de ajuns pentru o sufragerie (alegerea se face în funcție de cameră sau de distanța de la care îl priviți). Designul său e relativ același ca la alte televizoare de la alte branduri. E așa pentru că rama e tot mai îngustă și stativul are o formă destul de comună, deci în unele cazuri, am putea spune logo-ul ar fi principala diferență.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul toate televizoare până în acest preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp LC-40CFE4042E, televizor de 100 cm la un preț foarte bun

Ecranul e de tip Direct LED și nu cred că mai sunt alte televizoare ieftine care au o tehnologie de iluminare diferită. Cam orice televizor poate fi folosit ca monitor și nu aș recomanda unul mai mic deoarece poate avea doar rezoluție HD Ready. Pe partea de sunet, televizorul stă destul de bine pentru că are următoarele tehnologii: Dolby Digital, Dolby Surround, DTS și ieșire audio de 16W. Caracteristicile tehnice de imagine sunt foarte bune dar e loc de mai bine.

Poate fi pus pe perete pentru a câștiga spațiu însă kitul de montare nu e inclus (nu e foarte scump). Sunt incluse telecomanda, cablul de alimentare și manualul de utilizare. Deci cablul HDMI nu e inclus pentru a conecta laptopul cu televizorul (dar se pot conecta și alte gadgeturi).

Plusuri: diagonală mare pentru cât costă, imagine 1080p, design elegant, multe porturi HDMI, preț corect etc.
Minusuri: rata de refresh putea fi mai bună.

Sharp LC-40CFE4042E e ideal pentru o sufragerie deoarece e suficient de mare și cu un laptop sau media player conectat la el, puteți viziona orice film doriți. Calitatea imaginii e dată și de calitatea conținutului media ales, deci pentru o experiență pe măsură vă recomand un film 1080p.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu