≡ Meniu

Sharp LC-40CFE5100E, televizor elegant cu imagine 1080p

Sharp LC-40CFE5100E e unul dintre puținele televizoare clasice adică fără funcții Smart. Aceste televizoare sunt căutate de mulți utilizatori deoarece prețul e bun și funcțiile Smart la variantele ieftine nu sunt cine știe ce. Mai bine alegeți un televizor Smart scump decât unul ieftin deoarece diferențele se văd (cele scumpe au o interfață mai plăcută și cu multe opțiuni). Un televizor ca și acesta e bun de pus în sufragerie dar și în camerele mai mari. Puteți viziona filme HD sau FullHD de pe laptop sau cu un media player extern. Prefer această variantă deoarece e mai simplu și puteți reda cam orice format.

Pentru cei care vor ceva mai mult de la un televizor dar nu vor să renunțe la diagonală, au nevoie de un buget mult mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp LC-40CFE5100E, televizor elegant cu imagine 1080p

A fost lansat anul acesta de aceea arată atât de bine și e ieftin. Nu vă recomand televizoarele mai vechi deoarece nu sunt la fel de moderne. Oferă o calitate audio destul de bună și ieșirea audio e de 16W. Caracteristicile tehnice sunt foarte bune și nu cred că e nevoie de mai mult deoarece redarea media se poate face și de pe un gadget separat.

Caracteristicile speciale sunt cele care sunt prezente și alte televizoare. Am pus poza de sus pentru a vă face o idee și cred că arată foarte bine. Nu are multe tehnologii dar multe poate sunt destul de nefolositoare și de aceea aceste televizoare sunt ideale. Nu are sens să optați pentru un monitor deoarece nu aveți tuner TV.

Plusuri: are un preț foarte bun, design modern, tehnologii de imagine bune, multe porturi HDMI etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Sharp LC-40CFE5100E nu poate fi comparat cu orice televizor iar designul său e similar cu cel al unui televizor foarte scump. Un televizor de 80 cm e mai mic dar nu cu mult. Alegerea unui televizor se face în funcție de camera în care îl puneți, dar distanța de la care vizionați e importantă (cu cât e mai mare cu atât ecranul trebuie să fie mai mare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu