≡ Meniu

Sharp LC-40CFE6242E, TV 100cm cu soft smart

În anul 2015 cei de la Sharp scot modelul Sharp LC-40CFE6242E care se remarcă prin faptul că vine cu o diagonală de 40cm, rezoluție Full HD și tuner digital triplu (generația 2). Dispune și de porturi wireless pentru conectarea la net fără fir și pentru vizionarea filmelor de pe un laptop fără a folosi vreun cablu.
Probabil că la început aveți reticențe în a achiziționa produse de la acest brand deoarece nu îl cunoașteți prea bine și de aceea vin eu să vă spun că Sharp e un brand japonez foarte cunoscut la nivel mondial.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat foarte bun din toate punctele de vedere. Cred că e cela mai ieftin televizor de 40 inci și cu soft smart. Nu cred că cei de la Samsung au așa ceva, dar putem arunca un ochi aici pentru a fi siguri.
Din imaginea de alături puteți observa că are un design reușit, mai exact arată precum restul televizoarelor Sharp scoase în această perioadă.

Sharp LC-40CFE6242E, TV 100cm cu soft smart

Pe partea de specificații acest model se laudă cu ecranul de 40 inci (circa 100 centimetri), cu faptul că are rezoluție Full HD, cu tunerul digital triplu și cu alte lucruri interesante care le voi menționa alături.
Softul din dotare nu Android, dar e unul ok pentru vizionarea conținutului online și navigarea pe site-urile preferate.
Întrucât are Wi-Fi și WiDi acest televizor e unul foarte ok deoarece vă ajută la conectarea aparatului la net ori a unui laptop la el fără a folosi vreun cablu. WiDi e o alternativă fără fir la HDMI, însă doar laptopurile multimedia vin cu așa ceva.

Pro achiziția acestui model ar fi costul foarte mic, că are o fiabilitate ok, că are multe porturi și că e ușor de utilizat.
Din păcate nu are OS Android și nici rezoluție 4K.

Deci, în cazul în care doriți un televizor cu diagonală mare, cu aspect plăcut și care să nu coste prea mult atunci vă recomand acest model.
Deoarece în ziua de azi e foarte important ca electronicele să aibă un consum redus menționez că modelul de față are un consum de 45W.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu