≡ Meniu

Sharp LC-40CFG6452E, televizor cu Aquos Net+

Televizorul Sharp LC-40CFG6452E e unul de tipul Aquos Net+ adică unul smart cu aplicații precum Netflix și Youtube… printre altele. E un televizor adresat celora cu un buget mic, însă care-și doresc un televizor nou cu soft inteligent și cu specificații ok.
Cu un model precum acesta poți savura divertisment din multiple surse, iar tunerul digital e unul triplu.

Modelul LC-40CFG6452E de la Sharp vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat un dispozitiv avansat care poate fi utilizat pentru vizionarea de filme de pe stream ori de pe memorii externe.

Sharp LC-40CFG6452E, televizor cu Aquos Net+

Avantaje

Televizorul LC-40CFG6452E e unul apărut pe piață de ceva timp și are integrată tehnică nouă care te ajută să vezi filme din multiple surse cum ar fi Internet, memorii externe, cablu TV, satelit etc. Softul e atât de avansat încât are browser cu care poți intra pe site-urile preferate. Iar, pentru servicii populare există aplicații dedicate.
Ecranul e unul mare de 40 inci (102 centimetri) și în acest fel o să poți vedea orice la calitate maximă. Rezoluția e una Full HD, iar panelul oferă unghiuri de vizibilitate ok (178/178 grade, caracteristic IPS).
Conectarea la net se poate face prin LAN sau wireless deoarece acest model e unul care are de toate. Cel mai simplu e să vă folosiți de wi-fi, dar asta numai dacă aveți un router.
Nu doar imaginea e de calitate, ci și sunetul întrucât e unul Harman Kardon. Oricum, nu poate concura cu un sistem audio dedicat care poate fi conectat la el.
Ca porturi are 3 HDMI-uri, 2 USB-uri și altele. HDMI e un port pentru conectarea unui laptop, a unei camere ori a altor aparate.

Dezavantaje

Din păcate rezoluția ecranului e doar FHD (1920×1080), iar dacă vrei ceva cu rezoluție 4K atunci ar trebui să te orientezi înspre modelul LC-43CUF8472ES care vine de la același brand.

Concluzie

Pentru cei interesați de un TV ieftin, dar cu multe dotări folositoare recomand acest Sharp Aquos. Având o diagonală mare ar fi de recomandat să-l puneți pe un perete, iar acest lucru e realizabil prin montarea pe un suport compatibil Vesa 400×200.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu