≡ Meniu

Sharp LC-43CFE6131E, TV smart cu DTS și tuner digital dublu

Cei de la Sharp au scos de curând pe piață noua serie de televizoare, iar din aceasta face parte Sharp LC-43CFE6131E. E un aparat cu o diagonală de 109 centimetri, rezoluție Full HD și soft smart (evident că vine cu port de rețea și cu browser web).
Televizorul se adresează persoanelor mai tinere care vor să se bucure de divertisment TV din mai multe surse, cum ar fi cablu, harduri externe, de pe un laptop ori de pe net.

Nici nu aș putea spune că are un cost de achiziție mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care e în tendințe întrucât vine dotat cu multă tehnologie de ultimă generație. Cum se prezintă vizual vă puteți face o părere din imaginea alăturată.

Sharp LC-43CFE6131E, TV smart cu DTS și tuner digital dublu

Ecranul acestui televizor e unul de 109 centimetri (transformare din 43 inci), iar rezoluția e una 1920×1080 pixeli așa încât să poți vedea filme Blu-ray fără vreo pierdere de detaliu.
Porturile din dotare sunt foarte multe, de exemplu are 3 HMDI-uri și un port USB pentru conectarea unui hard extern sau ceva de genul. Un port destul de util e și cel VGA, iar dvs poate că o să-l folosiți pentru conectarea unui laptop. Puteți viziona conținutul de pe un laptop cu ajutorul portului VGA, HDMI ori prin WiDi. Acest ultim port e unul fără fir și e întâlnit la laptopurile premium.

Pro achiziția unui astfel de televizor ar fi că are tuner digital integrat (e unul dublu), că nu costă prea mult, că are un consum de curent redus, că oferă o imagine de calitate superioară și că poate fi montat pe perete prin intermediul unui suport Vesa 400×200 de aici.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K și sistem de operare Android.

Deci, dacă te interesează un televizor care să poată fi utilizat la filme, jocuri, posturi TV la calitate HD și divertisment de pe net atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea.
Nu trebuie să aveți reticențe în privința produselor de la brandul Sharp deoarece acest brand e unul japonez care face produse de cea mai bună calitate. De curând au ajuns să comercializeze în România chiar și mașini de spălat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu