≡ Meniu

Sharp LC-43CFE6242E, televizor Smart cu imagine 1080p

Sharp LC-43CFE6242E nu e o alegere chiar mică deoarece imaginea e de 43 de inci, deci e cât patru monitoare de 21 de inci. Are un design deosebit și cam toate branduri au optat pentru un stativ ceva mai diferit – compus din 2 piese. Funcțiile Smart ale acestui model sunt cele standard și doar pe seriile mai avansate veți găsi mai multe. Dacă nu ați mai avut un astfel de televizor, acesta poate fi prima opțiune sau chiar unul mai mic. Poate fi pus pe perete ca la oricare alt televizor dar kitul de montare trebuie să fie compatibil.

Alternativele sale sunt variantele cu ecran mai mic deoarece nu cred că sunt mulți utilizatori care și-ar dori ceva mai scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp LC-43CFE6242E, televizor Smart cu imagine 1080p

Face parte din noua gamă de televizoare de la acest brand și se poate observa că arată ma bine decât predecesoarele. Sistemul audio e de tip NICAM/A2 cu ieșire audio de tip 2 x 8 W. Calitatea sunetului e dată de toate acele tehnologii și același lucru e valabil și la imagine. Diagonala sa e de 103 cm și acest aspect e evident din numele televizorului.

Tunerul TV al acestui televizor e unul foarte bun, poate chiar cel mai bun de pe piață – DVB-T/T2/C/S/S2. Porturile sale sunt următoarele: trei HDMI-uri, două USB-uri, VGA, Scart și altele, dar acestea sunt cele mai uzuale. Are acel port VGA pentru a-l putea conecta la PC (să-l folosiți ca montior), dar mai bine folosiți un cablu HDMI pentru o mai bună calitate video. Caracteristicile speciale sunt: browserul web, HbbTV, DLNA, Miracast, WiDi, playerul integrat etc.

Plusuri: arată bine, tuner TV foarte bun, refresh bun, calitatea audio superioară și multe porturi.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

Sharp LC-43CFE6242E e o alegere bună care nu costă chiar așa de mult, deoarece am văzut televizoare de 102 cm chiar mult mai scumpe și nu oferă chiar așa de multe dotări. Când alegeți un televizor e bine să țineți cont de brand, generație, design, specificații și dotări. Toate sunt importante și prețurile sunt, în general, justificate de dotările sale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu