Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sharp LC-43CUF8472ES, televizor 4K cu sunet Harman Kardon

Sharp LC-43CUF8472ES e un televizor de 43 inci cu rezoluție 4K și cu soft smart adresat celora interesați de un aparat care să arate bine și care să poată afișa conținut din multiple surse. Softul e unul cu aplicație Netflix, browser special și jocuri. Nu e Android, arată mai mult a meniu de Playstation cu cele mai importante aplicații.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine (conform premiului reddot 2016), ci care are integrate multiple tehnologii utile.
În pachet avem diferite cabluri, baterii și telecomanda (de culoare gri și cu buton dedicat pentru Netflix). Dacă vreți o modalitate mai bună de control atunci aș recomand o tastatură, iar modele compatibile aveți aici.

Sharp LC-43CUF8472ES, televizor 4K cu sunet Harman Kardon

Ecranul acestui model e unul de 109 centimetri dotat cu rezoluție 3840×2160 pixeli și cu un panel care are unghiuri de vizualizare foarte bune. (În cazul în care credeți că ocupă mult loc puteți să-l montați pe un perete cu ajutorul unui suport compatibil vesa 400×200.)
Sunetul e și el unul de excepție, fiind vorba despre sunet Harman Kardon și suport DTS 2.0.
Pentru vizionarea posturilor TV la calitate HD acest model e dotat cu tuner digital triplu tip DVB T2/C/S2.
Ca porturi aș menționa că are 3 HDMI-uri, tot atâtea USB-uri și wireless.
Consumul de curent e unul redus de 95W chiar dacă e vorba despre un televizor cu diagonală mare, iar acest lucru e posibil prin faptul că ecranul e LED.

Puncte forte ale acestui model ar fi că nu are un preț mare, aspectul plăcut (e de culoare gri cu o ramă subțire, iar picioarele arată excelent), softul smart și că are multe porturi.
Din păcate nu are Android, dar acest lucru nu e neaparat un dezavantaj deoarece softul cu care vine e unul special optimizat și doar cu aplicații de care ei nevoie.

Deci, dacă vrei un televizor care să te ajute să vezi divertisment din multiple surse atunci acest model ar fi recomandarea mea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu