≡ Meniu

Sharp LC-48CFE4042E, televizor FullHD cu difuzoare Harman Kardon

Dacă vă aflați în căutarea unui televizor mai special și nu cu diagonală exagerat de mare, Sharp LC-48CFE4042E e recomandarea mea. La un așa preț, chiar are cele mai bune caracteristici tehnice și tehnologii. Ar mai fi cele Smart sau 4K dar cu ecran mai mic, dar nu văd de ce ați alege un alt tip de televizor dacă nu ați renunța la un ecran mare. Funcțiile Smart ale unui televizor nu sunt chiar așa de utile pentru cine nu folosește Netflix, Youtube, nu navighează pe net etc. E ceva mai simplu să navigați pe un telefon și poate filmele le redați de pe un stick USB sau de pe un laptop.

Poate că nu e cel mai ieftin model de 121 cm, dar nu cred că există altul mai bun în același preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp LC-48CFE4042E, televizor FullHD cu difuzoare Harman Kardon

E vorba de noua generație care arată ceva mai bine decât anterioara, dar și dotările sunt ceva mai bune. Chiar dacă nu e foarte puternic acel sistem audio, claritatea e mult mai importantă. Caracteristicile speciale sunt ceva mai multe decât la televizoarele mai mici, iar pe partea de sunet are: Treble and Bass, Dolby Digital +, DTS 2.0 și sunet Surround.

Nu veți găsi televizoare cu diagonală generoasă și imagine HD, dar trebuie evitate pentru că nu oferă o calitate video superioară. Conectorii acestui televizor sunt destui de numeroși și diversificați, iar dacă era un model Smart, ar fi avut și WiFi integrat. Puteți transforma un televizor simplu în unul Smart dacă conectați un media player Smart și funcționalitatea diferă în funcție de alegere făcută. Dacă vreți un sunet mai puternic, cea mai bună soluție e un soundbar de 40W.

Plusuri: are imagine foarte clară, experiență audio cinematografică, design modern, tuner TV de ultimă generație etc.
Minusuri: nimic.

Chiar dacă Sharp LC-48CFE4042E nu oferă un sistem audio foarte puternic, acesta impresionează prin claritate și veți observa cel mai bine atunci când redați un film 720p. Cel din prezentarea de mai jos e cu diagonală de 102 cm, deci e semnificativ mai mic decât cel de sus:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu