≡ Meniu

Sharp LC-49CFE4041E, televizor cu ecran mare la preț atractiv

Televizorul Sharp LC-49CFE4041E e unul destul de mare pentru cât costă și această serie oferă variante de dimensiuni variabile. Bineînțeles, prețul diferă în funcție de modelul ales. În general televizoarele peste 100 cm costă peste 1500 lei dar nu-i o regula. Deasemenea, televizoarele tind să fie cât mai dotate de aceea și modelele Smart sunt tot mai multe. Dacă nu aveți un brand preferat, atunci nu văd de ce nu ați alge acest televizor. Nu aș recomanda un televizor de la un producător nou deoarece fiabilitatea poate fi pusă la îndoială.

Alternativele sunt multe iar dacă nu vă doriți specificații diferite, atunci optați pentru aceeași serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp LC-49CFE4041E, televizor cu ecran mare la preț atractiv

E o alegere foarte bună dacă nu vă doriți ceva diferit, adică sunteți mulțumiți de o rezoluție FullHD și de o diagonală de 123 cm. Chiar și restul caracteristicilor tehnice sunt foarte importante. Mă refer la sistemul audio care e destul de performant datorită tehnologiilor incorporate și e de 16W. În rest, nu prea am ce să-i reproșez deoarece tunerul TV e performant și poate recepționa posturi HD.

Conectorii săi sunt destul de diversificați, dar tehnologia wireless nu e prezentă la acesta deoarece nu are sistem de operare. Orice televizor poate avea o funcționalitate superioară dacă alegeți un media player performant sau un sistem home cinema (depinde de buget).

Cu un kit de montare VESA 200 cu 200 mm, televizorul poate fi pus pe perete pentru economisirea de spațiu. Accesoriile incluse sunt următoarele: telecomanda, manualul de utilizare și cablul de alimentare. Dacă vă gândiți să conectați la acest televizor un eventual laptop sau media player, el dispune de porturile necesare însă cablul video trebuie achiziționat ulterior.

Plusuri: câteva funcții Smart, poate fi montat pe perete, multe porturi HDMI, două USBuri.
Minusuri: nu are sistem de operare Android.

Sharp LC-49CFE4041E e o alegere destul de bună dacă nu aveți un buget mare sau nu sunteți dispuși să dați prea mult pe un televizor. Funcțiile Smart sunt destul de bază la acesta, deci cu ceva mai multă funcționalitate e doar un televizor cu sistem de operare (ceva mai scump).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu