≡ Meniu

Sharp LC-49CFE6032E, TV smart cu tuner triplu

Sharp LC-49CFE6032E e un televizor al anului 2015 dotat cu soft smart și cu rezoluție Full HD. Poate fi utilizat și pe post de monitor deoarece are porturile necesare, iar dacă vreți să vedeți posturi TV la calitate HD atunci trebuie știut că acest aparat are tuner digital triplu.
Un aparat precum acesta se adresează celora în căutarea unui televizor pentru filme, meciuri și divertisment online.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are o diagonală mare de 49 inci (aproximativ 123 centimetri) și care are conexiuni de rețea.

Sharp LC-49CFE6032E, TV smart cu tuner triplu

Ecranul televizorului te va ajuta să poți viziona divertisment la cea mai bună calitate întrucât e unul cu rezoluție 1920×1080 pixeli, are o diagonală perfectă (așa încât să se potrivească în camere mici ori mari) și vine cu tehnologie LED care face imaginea mult mai clară.
Software-ul din dotare e unul smart, dar să nu vă așteptați la mare lucru.
Pentru conectarea diferitelor dispozitive la acest aparat electronic avem la dispoziție mai multe porturi printre care aș enumera D-Sub, HDMI și USB. Conectarea la net se poate face în mai multe moduri, adică prin LAN sau wireless, televizorul având ambele porturi.
Aparatul poate fi pus pe un suport TV deoarece e compatibil Vesa 200×200, iar în acest fel o să eliberați din spațiul din cameră.

Există mai multe motive pentru care cineva ar alege acest aparat, iar printre acestea se numără costul de achiziție mic, că arată bine, disponibilitatea tunerului digital și a porturilor de rețea. Mai rar vedem un TV la acești bani, mai ales când e vorba de unul cu o diagonală ceva mai mare. Aspectul e unul din punctele forte, iar dacă vreți să arate și mai bine atunci îl puteți pune pe un suport TV. Dacă vă uitați la diferite emisiuni atunci acum le puteți vedea la calitate maximă (HD) deoarece aparatul are tuner digital pentru cablu, televiziune terestră și pentru satelit.
Singurul lucru contra achiziției ar fi că nu are sistem Android.

Deci, dacă ești interesat de un aparat TV care să poată fi utilizat pentru posturi TV la orice calitate, divertisment de pe playere externe ori de pe Internet atunci acest model ar fi recomandarea mea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu