Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sharp LC-49CUF8372ES, TV smart cu tuner triplu

Sharp LC-49CUF8372ES e un televizor al anului 2017 care se evidențiază prin ecranul cu rezoluție 4K și diagonală de 123 centimetri. Multă lume va aprecia softul inteligent și sunetul Harman Kardon.
Se adresează celora care au un buget mediu și care vor un aparat care să arate bine pe perete ori pe comodă. Evident că poate fi montat pe un perete cu ajutorul unui suport TV compatibil Vesa 600×300.

Modelul LC-49CUF8372ES vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine (a primit premiu reddot award 2016), ci și unul care are toată tehnologia de care ai nevoie.

Sharp LC-49CUF8372ES, TV smart cu tuner triplu

Softul e unul suficient de avansat pentru a vă oferi posibilitatea de a viziona filme de pe Netflix, Youtube precum și a face cumpărături de pe net prin intermediul browser-ului web.
Ecranul e unul de 123 centimetri cu rezoluție 3840×2160 pixeli, iar datorită acestui lucru filmele se vor vedea foarte bine în cazul în care dorești să vezi conținut HD, FHD sau UHD.
Tunerul integrat e unul triplu (DVB T2/C/S2), iar din acest motiv o să poți vedea orice post HD dacă ai abonament specific. Normal că are și slot CI+ care te va ajuta să poți viziona posturile digitale.
Dacă vrei să te uiți la filmările unei camere video atunci poți folosi card reader-ul TV-ului întrucât are slot SD. Evident că te poți folosi de HDMI ori de porturile audio-video petnru a vedea filmările.
Conectarea la net se face cu sau fără fir, iar eu recomand să vă folosiți de wi-fi-ul integrat întrucât e cel mai rapid mod de a te conecta la net, dacă ai și un router compatibil.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, sunetul ok, rezoluția ridicată, softul avansat și multitudinea de porturi (3 HDMI-uri, 3 USB-uri și altele).

Deci, dacă vrei un aparat care să arate bine și care să poată fi utilizat pentru vizionarea conținutului din multiple surse atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături poți vedea cum arată un model similar. Cam toate modelele din seriile noi arată la fel, doar softul variază precum și specificațiile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu