≡ Meniu

Sharp LC-50CFE5101E, televizor non Smart cu trei HDMI-uri

Sharp LC-50CFE5101E e un televizor de 127 cm ieftin pentru că e destul de simplu, adică nu e un model Smart. Chiar dacă ar fi avut niște funcții speciale nu erau cine știe ce deoarece era vorba de o serie ieftină. Cele mai multe dotări și funcții sunt prezente la seriile avansate. Prefer televizoarele simple deoarece pentru conținut media sau pentru navigare pe web există tableta sau laptopul. Un număr mare de porturi HDMI e un plus deoarece se pot conecta mai multe la acesta.

Designul acestui televizor e similar cu cel al unui televizor Smart iar la un așa preț, acest televizor merită încercat dacă nu aveți pretenții mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp LC-50CFE5101E, televizor non Smart cu trei HDMI-uri

Pe partea de imagine are tehnologie LED, rezoluție 1080p, contrast dinamic mare, luminozitate mare, 100 Hz etc. Calitatea audio e una superioară și nu cred că e nevoie de mai mult (un sistem audio extern). Porturile sale sunt destul de multe și e bine să fie așa deoarece nu veți ști niciodată când veți avea nevoie de ele. Oricum, nu le puteți folosi în același timp, adică să vizionați un film de pe laptop ori să jucați un joc de pe consolă.

Acest televizor e alegere ideală dacă vă place să vizionați posturi TV sau să-l folosiți ca un monitor. Nu prea aș recomanda un televizor HD deoarece calitatea imaginii nu e așa de mare. Televizoarele 4K costă prea mult și prețul e oarecum justificat deoarece imaginea e mult peste una clasică. Poate ocupa spațiu în sufragerie dar standul său e unul destul de reușit (similar cu cel al televizoarelor Smart).

Plusuri: are multe porturi HDMI, un design elegant, redare media prin USB, ecran Full HD și un preț atractiv.
Minusuri: nu are multe dotări speciale.

Sharp LC-50CFE5101E nu oferă cine știe ce dotări dar nu e nevoie de tehnologie 3D sau de altele. Se adresează utilizatorilor care au un buget limitat și care nu sunt dispuși să dea prea mult pe un televizor. Poate că nu e cel mai ieftin, dar există variante chiar mai mici cu aceleași caracteristici tehnice deoarece fac parte din aceeași serie de la acest brand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu