≡ Meniu

Sharp LC-55CFE6352E, televizor Smart cu diagonală de 139 cm

Sharp LC-55CFE6352E este unul dintre puținele televizoare de pe piață care nu sunt foarte scumpe. După cum ați observat majoritatea televizoarelor sunt de tip Smart însă nu și interfața e aceeași. Interfața depinde de software-ul instalat și eu aș opta pentru un sistem de operare dar acele televizoare pot costa mult mai mult. Depinde și de cât de mult vă doriți să folosiți partea Smart a televizorului. Acesta nu excelează la mai toate capitolele de aceea nu aș putea spune că e cel mai bun model de 55 de inci.

Dacă vă interesează doar diagonala și vă uitați doar la posturi TV, e suficient de bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp LC-55CFE6352E, televizor Smart cu diagonală de 139 cm

Poate fi folosit ca un monitor deoarece are porturile video necesare, sunet decent, rezoluție FullHD și altele. Pe partea de sunet are sistem Nicam de 16 W cu tehnologii audio avansate. Ecranul de 139 cm are o imagine destul de clară și detaliată, dar și tehnologiile sunt importante. Unghiurile de vizibilitate sunt maxime, refresh-ul e satisfăcător și contrastul e de ajuns. Nu voi face o listă cu toate tehnologiile sale, însă pot spune că e loc de mai bine. .

Tunerul TV mi se pare destul de performant și nu orice televizor îl are. Tehnologia WiFi vă ajută să economisiți spațiu deoarece nu mai trebuie un cablu de rețea, dar pentru a vă conecta wireless la internet e necesar un router wireless. Dimensiunile sale sunt destul de generoase de aceea se poate alege un kit de montare pentru perete pentru a economisi spațiu în sufragerie sau oricare altă cameră în care doriți să-l puneți.

Plusuri: tuner TV performant, design elegant, destule porturi, tehnologie WiFi, CI+, preț decent.
Minusuri: nu are un sistem de operare.

Sharp LC-55CFE6352E poate fi următoarea voastră alegere, iar dacă nu sunteți mulțumiți de partea software, se poate conecta un laptop sau media player extern (pentru a accesa internetul ori pentru a viziona mai mult conținut media). Se poate opta pentru o altă serie în caracteristicile tehnice nu vor fi aceleași iar raportul diagonală/preț nu va fi chiar așa de bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu