≡ Meniu

Sharp LC-55CUF8462ES, televizor 4K de 139 cm

Sharp LC-55CUF8462ES e un televizor de generație nouă cu rezoluție 4K și diagonală de 139 centimetri. Întrucât are și tuner digital poate fi utilizat și pentru vizionarea posturilor TV la calitate HD.
Un aparat precum acesta se adresează celora interesați de un televizor avansat cu diferite porturi wireless (wi-fi, WiDi) și posibilitatea conectării la net.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu multiple porturi și care afișează o imagine de calitate deosebită. Cum arată aparatul se poate vedea din imaginea de alături.

Sharp LC-55CUF8462ES, televizor 4K de 139 cm

Pe partea de specificații vine cu tuner digital triplu, posibilitatea montării pe perete (e compatibil Vesa 600×300, și suporturi compatibile găsim aici), rezoluție 3840×2160 pixeli și soft avansat (cu suport pentru HbbTV).
Ca design pot spune că se prezintă bine înturcât e argintiu, iar dacă vreți să îl montați pe un perete atunci acest lucru e posibil.
Din păcate are doar o intrare de antenă, dar în schimb are bluetooth și slot pentru card SD.
Pentru vizionarea filmelor de pe laptop puteți să utilizați WiDi care e o alternativă fără fir la HDMI.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut (a câștigat și un premium), că vine la un cost ok, rezoluția ridicată, mulțimea de conectori și tunerul triplu.
Contra ar fi că nu are Android, dar până la urmă un televizor îl folosim pentru filme și emisiuni. Oricum, nu vă oprește nimeni să-i extindeți funcționalitatea cu un player cu Android ori ceva de genul.

Acest televizor e ideal pentru o cameră mare, dar și pentru dormitor dacă e poziționat la o distanță considerabilă față de pat.
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir, iar eu recomand să-l conectați fără deoarece în acest fel eliminați cablurile de prin casă.
Persoanele care au cumpărat modelul acesta sunt mulțumite de faptul că Youtube merge perfect și că posturile digitale de pe Rds sunt și ele vizualizate la calitate ok. Posturile HD sunt unele foarte bune, iar prin intermediul upscale la 4K o să vedeți imagini la calitate și mai bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu