≡ Meniu

Sharp LC-55CUF8472ES, TV 4K cu Aquos Net

Sharp LC-55CUF8472ES este un televizor actual dotat cu rezoluție 4K, sistem de operare smart, tuner triplu și multiple porturi. Brandul e unul japonez, iar televizorul e unul fabricat în Polonia (o a doua Germanie).
Un model de 55 inci (139cm) precum acesta se adresează celora interesați de un aparat care să arate bine și care să ofere o imagine de calitate superioară într-o încăpere de dimensiuni apreciabile.

TV-ul LC-55CUF8472ES vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e dotat cu tehnică nouă. Ca aspect am spus că arată bine, fiind câștigătorul premiului Red Dot Award. În cazul în care vreți să îl puneți pe un perete atunci acest lucru se poate realiza prin montarea pe un suport compatibil Vesa 600×300.

Sharp LC-55CUF8472ES, TV 4K cu Aquos Net

Avantaje

Modelul de față are un ecran foarte mare cu o diagonală de aproximativ 139 centimetri, iar panelul e unul de calitate așa încât imaginea să fie una super. Rezoluție fiind de tipul 3840×2160 pixeli o să aveți parte de calitate maximă când vă uitați la filme 4K sau FHD.
Softul e unul inteligent cu browser și aplicații pentru cele mai populare servicii (Youtube, Netflix etc).
Sunetul e și el unul bun deoarece e Harman Kardon și vine cu suport dts așa încât sunetul să fie auzit din fișiere *.mkv.

Dezavantaje

Din păcate nu e 3D și nici nu are suport HDR. Teoretic are hardware-ul necesar HDR, dar funcția nu e disponibilă în acest moment.

Concluzie

Dacă vrei un TV pentru divertisment din orice sursă atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Poate fi conectat și la un laptop prin intermediul portului HDMI ori VGA, iar din această poate vi utilizat pe post de monitor.
Din seria CUF8472ES face parte și televizorul Sharp LC-43CUF8472ES, acesta fiind o alternativă pentru cei interesați de ceva cu o diagonală ceva mai mică întrucât poate că nu toată lumea are o sufragerie mare.
Alături am pus un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest model.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • AndrasAnton

    cum pot sal montez pe perete ce suport pot sa cumpar

Lasă un comentariu