≡ Meniu

Sharp LC80LE857E, televizor Smart 3D de 2 metri

Sharp LC80LE857E e unul dintre cele mai mari televizoare de pe piață și care poate fi următoarea voastră alegere. Un televizor mare e util pentru o cameră mare și distanța de vizionare e importantă (cu cât e mai mică, cu atât televizorul trebuie să fie mai mic). Dacă nu vi-l puteți permite, alegeți cu încredere ratele fixe deoarece e o investiție pe viitor.

Alternativele sunt destul de multe la un așa preț, dar e justificat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp LC80LE857E, televizor Smart 3D de 2 metri

E un LED care a apărut în 2012-2013 care pare să fie destul de ieftin ținând cont caracteristicile tehnice. Are imagine 1080p pentru că în anul lansării nu erau astfel de ecrane. Are tehnologie Quattron care evidențiază performanțele sale sau mai bine spus. E un Smart TV cu imagine 3D, dar voi îl puteți folosi ca unul obișnuit – imagine 2D. De conversie se ocupă televizorul iar pentru a-l folosi ca monitor conectat la un PC/laptop.

Pe partea de sunet are difuzoare de 10 W fiecare, subwoofer de 15 W, Dolby Digital Plus, panou RGBY și altele. Rata de refresh e de 800 Hz dar și restul caracteristicilor de imagine sunt importante: imagine 1080p, iluminare de 500 cd/mp, aspect lat, Subpixeli panou 8MP etc. Alte dotări sunt: player multimedia integrat și tuner TV performant.

Pe partea de conectivitate are: tehnologie wireless, mufă de rețea LAN, Scart, HDMIuri, slot CI etc. Are și port USB în eventualitatea în care vreți să conectați o cameră web pentru a socializa mai bine pe Akype. Caracteristicile speciale sunt: playerul multimedia integrat dar care are nevoie de un mediu de stocare, Aquos Link, stocare video, Skype Ready (nu are cameră web inclusă), EPG, Aquos Net+, Time Shift și DLNA.

Plusuri: destule caracteristici speciale, arată bine, calitate video excelentă, funcții Smart și numărul mare de tehnologii.
Minusuri: nu are imagine 4K.

Sharp LC80LE857E nu e un televizor cu imagine 4K dar poate că nici nu vreți un așa ceva deoarece nu există filme ori posturi TV la această calitate video. Majoritatea posturilor sunt la calitate 480-720p, deci pentru vizionare de emisiuni TV nu are sens un ecran mai detaliat deoarece diferențele nu se vor observa. Jos e o prezentare care vă ajută să faceți alegerea corectă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu