≡ Meniu

Sharp R200BKE, cuptor mecanic negru

Dacă vrei un cuptor mecanic ieftin și bun atunci te poți orienta înspre un model precum Sharp R200BKE. Vine cu o capacitate de 20 litri, lucru care înseamnă că te va ajuta să gătești diferite feluri de mâncare. Are și o putere de ieșire de 800W, putere care poate fi reglată pe 5 nivele.
Aparate precum acesta sunt perfecte pentru cei interesați să gătească rapid. Deci, e bun pentru persoanele singure, dar și pentru familii mai mari.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de la Sharp. Știm cu toții că acest brand e unul japonez de foarte bună calitate și reputație. Chiar dacă sunt asiatici, calitatea produselor acestora e foarte bună și nu le putem reproșa mai nimic.

Sharp R200BKE, cuptor mecanic negru

Specificații care te-ar interesa la un cuptor precum acesta ar fi capacitatea de 20 litri (destul de mare, iar avantajul e că poți găti mai mult într-un timp scurt), puterea de 800W (reglabilă pe 5 nivele) și greutatea de 11 kilograme.
Pe partea de accesorii vine cu un suport rotund precum restul cuptoarelor, deci nu are nimic special la acest capitol.
Aspectul e plăcut deoarece e un aparat de culoare neagră, iar panoul de comandă e format din două butoane. Datorită culorii putem spune că se va integra excelent în bucătăria dvs, deoarece va arăta bine în bucătării albe cât și în cele de culoare închisă.

Plusurile acestui model sunt aspectul plăcut, că nu costă prea mult, fiabilitatea marca Sharp și panoul ușor de folosit.
Minusuri nu pot spune că ar exista, dar nu ar fi stricat dacă avea rotisor, cât despre grill pot spune că nici el nu ar fi stricat să fie prezent.

Deci, dacă te interesează un aparat care să te ajute la încălzirea rapidă a diferitelor mâncăruri atunci acesta ar fi pentru tine. Pe lângă funcția de reîncălzire acest aparat are și posibilitatea de a dezgheța.
Un electrocasnic mic precum acesta e recomandarea mea pentru cei care vor un aparat care să înlocuiască aragazul ori un cuptor incorporabil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu