≡ Meniu

Sharp SJ-B1297E0WEU, combină pe argintiu cu No Frost

Sharp SJ-B1297E0WEU e o combină frigorifică de 357 litri adresată celora în căutarea unui model premium ușor de întreținut și care consumă puțin curent. Sistemul de răcire e No Frost, la frigider cât și la congelator, iar prin acest lucru o să aveți parte de o răcire bună și fără producere de gheață.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat de la un brand japonez cunoscut pentru televizoarele de calitate și nu numai. Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată acest model.

Sharp SJ-B1297E0WEU, combină pe argintiu cu No Frost

Volumul net al aparatului e de 357 litri, iar consumul de curent e de 0,754 kWh la 24 ore. Datorită acestui consum aparatul are clasa A++ de eficiență energetică. Cu un astfel de consum mic o avem parte de facturi mici la curent, iar în felul acesta în câțiva ani ne recuperăm banii dați pe aparat.
Înălțimea aparatului e una normală de 186 centimetri, dar trebuie avută grijă ca dvs. să aveți un spațiu de depozitare suficient de înalt.
Legat de aspectul său trebuie spus că arată excelent, fiind un model de culoare inox, iar pe ușa frigiderului (ușa superioară) e un ecran pe care sunt afișate diferite informații ale aparatului.
Partea de frigider e situată în partea superioară, iar cea de congelator e situată jos. Frigiderul are 3 rafturi, două suporturi la ușă și compartimente pentru fructe/legume. Congelatorul e unul cu 3 compartimente care au o congelare de 12 kilograme la 24 de ore.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are un consum mic de curent, că vine de la un brand serios, capacitatea mare de încărcare și că e ușor de folosit. Un lucru pe care nu l-am menționat la plusuri e că are No Frost, acest lucru fiind un avantaj pentru toate aparatele premium din ziua de azi.

În concluzie, dacă ești interesat de un aparat care să arate bine, care să fie ușor de întreținut și să consume puține resurse atunci acest Sharp ar fi recomandarea mea. În cazul în care doriți ceva mai mare ori cu facilități suplimentare atunci aveți aici o listă cu aparate frigo.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Daniel Dragota

    ar trebui macar sa respectati caracteristicile unui produs ! De unde ati scos volulul net de 357 L cind combina are doar 297 L. In plus mintiti oamenii….e clasa A+ si nu A++ (consuma 0.854Kw si nu 0.754)

    ar trebui sa aveti un pic de respect atit pentru producator cit si pentru clienti. In rest, numai de bine si tineti-o tot asa !

  • admin

    Informațiile legate de caracteristici sunt furnizate de distribuitor. Acestea sunt clasa de eficiență energetică e A++ (consum 0,75), iar volumul net e de 357 litri.

Lasă un comentariu