≡ Meniu

Sharp SJ-B2297E0WEU, combină frigorifică cu No Frost și control electronic

Combina frigorifică Sharp SJ-B2297E0WEU e una destul de reușită și cam toate modelele acestui brand se adresează utilizatorilor mai pretențioși. Toți mai mulți utilizatori doresc un aparat cu tehnologii multe și utile deoarece consumul de energiei redus e ceva normal. E nevoie de un buget mare pentru un model cu dotări speciale – NoFrost, control electronic, suport pentru ouă, mânere verticale. Tot mai multe combine au mânere incorporate, deci sunt orizontale dar pot exista excepții (mânere verticale incorporate).

Dacă vă depășește bugetul, atunci ar trebuie să vă gândiți la un model mai mic și nu neapărat cu mai puține dotări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp SJ-B2297E0WEU, combină frigorifică cu No Frost și control electronic

Sistemul de răcire No Frost e prezent la tot aparatul, adică sistem de dezghețare al congelatorului e automat. Cu alte cuvinte, combina dispune de un sistem de control al umidității mai bun. .

Volumul acestui model e de 297 litri, dar pot fi combine chiar mai mici și singura diferențe de design ar fi că e mai scundă. Aceasta se adresează celor care nu au nevoie de un congelator mare, însă e nevoie să fie foarte bun. Spun asta deoarece acesta congelează în jur de 9-10 kg de alimente în 24 de ore. Consider e e destul de mult pentru un compartiment de 72 litri. Sunt combine cu congelatoare mult peste 100 litri și care nu congelează nici jumătate cât poate acesta.

Controlul electronic e evident că doar are acel afișaj electronic pe ușa frigiderului. Interiorul e destul de bine împărțit, are un frigider mare deoarece se observă cele trei compartimente: două sunt pentru legume/fructe, iar cel de jos e pentru carne (dacă vreți să o țineți doar la rece și să nu aveți miros în frigider).

Plusuri: are congelator performant, afișaj electronic, volum decent, sistem de răcire avansat, interior bine iluminat.
Minusuri: nimic.

Sharp SJ-B2297E0WEU e cea mai bună recomandare care o pot face în acest buget și cu dotările acestea. Nu oricine are nevoie de ele dar unele sunt chiar utile zi de zi. poate fi pus în locul vechiului model deoarece lățimea e aceeași, doar înălțimea e mai mare (dacă v-ați dorit una cu volum generos).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu