≡ Meniu

Sharp SJ-B2357E0IEU, combină mare de 186 cm

Combina frigorifică Sharp SJ-B2357E0IEU e una dintre multele variante de la acest brand care le recomand pentru oferă doar avantaje, iar concurența nu prea există. Depinde și cum doriți să arată, alte modele sunt ceva mai înalte și ocupă mai puțin spațiu sau poate vreți una pe altă culoare. În general, modelele pe inox sunt ceva mai apreciate decât restul pentru că oferă acel plus de eleganță. Majoritatea modelelor ieftine sunt pe alb, dar există și excepții.

Având în vedere câte modele sunt disponibile și câte branduri le oferă, aveți din ce alege. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp SJ-B2357E0IEU, combină mare de 186 cm

Sistemul de răcire e destul de interesant și oferă avantaje considerabile. E vorba de tehnologia No Frost care e prezentă pe tot mai multe aparate noi și care sunt destul de avansate. Aceasta reduce consumul de energie și nu se mai formează o cantitatea prea mare de gheață pe alimente. Astfel, alimentele sunt conservate corect și sunt menținute o perioadă îndelungată.

Volumul total al acestui aparat e destul de generos, iar din acesta frigiderul are destul de mult – 260 litri. Nu veți beneficia de tot acest spațiu deoarece are suport pentru sticle, două rafturi și două compartimente speciale (în care puteți pune legume, fructe sau carne). Clasa energetică e una dintre cele mai bune de pe piață – A++, iar aceasta evidențiază eficiența energetică (la 24 de ore, consumul e de numai 0.75 kWh). Acesta e destul bun din cele mai multe puncte de vedere și mi se pare mult peste un frigider, dar cred că îl veți alege pentru că .

Capacitatea de congelare e mare pentru un congelator și e bine-venită deoarece niciodată nu veți ști când veți avea nevoie de mai mult. Dimensiunile sale arată că e vorba de o combină lată și care poate ocupa puțin mai mult decât vechiul model.

Plusuri: arată destul de bine, silențios, încăpător, consum redus de energie, congelator performant etc.
Minusuri: nu am găsit.

Sharp SJ-B2357E0IEU e un aparat destul de reușit și se poate observa că la interior are suficiente rafturi, compartimente dar și suporturi pentru a depozita alimentele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu