≡ Meniu

Sharp SJ-BA10-IEXI1, combină cu No Frost și clasa A+

Sharp SJ-BA10-IEXI1 este o combină frigorifică de top întrucât are No Frost (Full, adică la congelator și frigider) și un volum net de 324 litri. Deci, acest model nu doar e ușor de întreținut (nu e nevoie de dezghețare), ci e și unul care o să vă permită să puneți multe alimente în el.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine de la un brand japonez. Din imaginea de alături se poate vedea mai vine cum arată acest model și că e vorba despre unul premium de culoare inox și făcut din materiale rezistente (printre care și inox).

Sharp SJ-BA10-IEXI1, combină cu No Frost și clasa A+

La capitolul caracteristici se laudă cu înălțimea de 186 centimetri, capacitatea de 324 litri (e un volum net) și compartimentarea bine realizată (frigiderul are 3 rafturi din sticlă, iar congelatorul are 3 compartimente).
Frigorificele moderne au diferite filtre ori garnituri pentru a împiedica producerea de mirosuri (cauzate de bacterii), iar acest model e unul care are un filtru pentru mirosuri.
Nivelul de zgomot e unul ok, fiind vorba de 42 decibeli ceea ce e foarte puțin, iar din această cauză nu o să fiți treziți noaptea din somn.
O să fiți informați în timp real despre temperatura aparatului deoarece e dotat cu ecran poziționat pe ușa frigiderului.
Partea de congelare e una performantă întrucât are o capacitate de congelare de 12 kilograme la 24 de ore, și rar mai întâlnim aparate cu așa posibilitate de a congela.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine (culoarea e inox), costul de achiziție nu prea mare, eficiența energetică ridicată și volumul mare.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv. Adevărul e că nu ar fi stricat dacă ar fi avut Multiflow, dar are câteva lucruri similare care probabil că vor compensa… cum ar fi Gentle Air Flow și Easy Motion.

Deci, dacă ești interesat în a achiziționa un aparat frigorific performant, dar care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente îți recomand acest model.
În cazul în care ești în căutarea unui model similar, dar cu o eficiență energetică superioară atunci aici găsești alternative.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu