≡ Meniu

Sharp SJ-BA10-IEXI2EU, model No Frost nu prea mare la preț bun

Sharp SJ-BA10-IEXI2EU e un frigorific de 324 litri cu No Frost și clasa A++ de eficiență energetică. Va încăpea acolo unde doriți întrucât are o înălțime de 186 centimetri.
Se adresează celora interesați de un aparat simplu ca aspect, dar care să aibă integrate cele mai noi tehnologii care ne fac viața mai ușoară și facturile la curent mai mici.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și vine cu un afișaj electronic care furnizează diferite informații care poate că te-ar interesa.

Sharp SJ-BA10-IEXI2EU, model No Frost nu prea mare la preț bun

Dacă locuiți într-un cartier în care se întrerupe des curentul atunci trebuie știut că acest model e unul dotat cu o autonomie de funcționare fără curent de 18 ore.
Având un nivel de zgomot de 42 decibeli se poate spune că nu e gălăgios, lucru util în cazul în care aveți un apartament mai mic.
În frigider rafturile pot fi scoase ușor prin alunecare, iar această caracteristică e numită Adapt Lift.
Spre deosebire de alte frigorifice acesta are uși care se pot deschide până în perete, iar din această cauză nu e nevoie de spațiu adițional pentru poziționarea aparatului.
Pentru legume și fructe există spațiu specia, mai exact un compartiment OptiFresh în care se poate ajusta nivelul de umiditate.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul mic, că e realizat de un brand japonez, fiabilitatea crescută, că are o capacitate mare și consumul redus de curent.
Din păcate nu are Multiflow, dar în schimb are Gentle air flow (acest lucru previne ca alimentele să se uște). Răcirea frigiderului se realizează independent de cea a congelatorului prin Advanced No Frost, și acest lucru ajută foarte mult întrucât este prevenită înghețarea și îmbinarea mirosurilor.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Acum 1-2 ani aparatele cu No Frost erau foarte scumpe, dar acum sunt tot mai accesibile. Avantajul acestei tehnologii ar fi faptul că nu se produce gheață, iar în acest fel aparatul e ușor de întreținut, consumul de curent e redus și alimentele sunt proaspete mai mult timp.
Dacă vrei ceva cu o capacitate superioară atunci îți recomand din modelele de aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu