≡ Meniu

Sharp SJ-BA10-IEXW2, combină frigorifică cu Advanced NoFrost

Combina frigorifică Sharp SJ-BA10-IEXW2 de jos are un design deosebit cu uși reversibile, control electronic pe ușa frigiderului, Advanced NoFrost (e ceva mai bun decât restul sistemelor), GentleAirFlow (distribuire avansată a aerului rece), OdourNeutral (frigiderul are un sistem de răcire independent față de congelator), CrispZone (compartiment ideal pentru fructe/legume), OptiFresh (alt compartiment pentru fructe/legume dar cu un control mai bun al umidității), AdaptiLift (ajustare rafturi), EasyMotion și SpaceSaverDoor. Unele dintre acestea au un rol evident deoarece numele sugerează utilitatea lor.

Alternativele pot să vină și de la alți producători, dar nu văd de ce ați alege altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp SJ-BA10-IEXW2, combină frigorifică cu Advanced NoFrost

Sistemul de răcire No Frost e prezent la ambele compartimente, astfel că controlul umidității e foarte bun. Volumul total al aparatului e de 324 litri, iar acesta e împărțit destul de bine, astfel că frigiderul are destule rafturi și chiar 2 compartimente deosebite pentru fructe și legume. Consumul anual de energie e de 263 kWh și mi se pare foarte redus dacă e să-l comparăm cu volumul total al aparatului. Deci, un aparat mare poate consuma la fel de puțin ca unul inferior dacă sunt integrate anumite tehnologii. Nu orice combină oferă un congelator cu capacitate de congelare de 12 kg la 24 de ore.

Pe partea de design, modelul de sus are iluminare interioară, rafturi din sticlă, iluminare interioară foarte bună, finisaj alb, mânere incorporate și control electronic cu afișaj LED. Funcțiile acestui model sunt următoarele: filtru împotriva mirosurilor, Gentle Air Flow și Easy Motion. Cu alte cuvinte, sunt unele dintre acele caracteristici speciale care le-am menționat sus. Accesoriile incluse nu sunt multe dar nici nu puteau fi deoarece unele țin de cum e împărțit interiorul (mă refer la raftul special pentru sticle).

Plusuri: are un design elegant, multe tehnologii noi, congelator destul de performant, sistem de răcire foarte avansat etc.
Minusuri: nu sunt.

Sharp SJ-BA10-IEXW2 e un aparat care impresionează la toate capitolele și nu văd de ce nu l-ați alege pentru bucătăria voastră. Poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită iar vechiul frigider chiar nu se poate compara cu modelul de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu