Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sharp SJ-BA10-IMXI1EU, combină cu tehnologie Advanced No Frost

Combina frigorifică Sharp SJ-BA10-IMXI1EU mi se pare o alegere bună în special dacă vreți să schimbați deschiderea (ușile sunt reversibile). Performanțele sunt destul de bune pentru un model în acest buget. Cu alte cuvinte, are un consum de energie destul de mic și congelatorul are o capacitate de conservare mare – 12 kg la 24 ore. Performanțele sunt ceva mai ridicate la variantele cu volum ceva mai mare și piața e invadată de ele. Deci, veți găsi un model care să corespundă cerințelor voastre.

Multe alternative sunt oferite de acest brand și nu e nevoie să optați pentru altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp SJ-BA10-IMXI1EU, combină cu tehnologie Advanced No Frost

Sistemul de răcire e unul destul de avansat – No Frost, și e destul de popular, astfel că îl găsiți pe multe alte aparate frigorifice. Volumul net total e de 324 litri, deci are un congelator destul de spațios – 104 litri. În general, congelatorul are o treime din volumul total al aparatului, iar frigider poate să aibă chiar atâtea rafturi dacă sunt cel puțin două compartimente speciale. Există compartimente pentru fructe și legume, dar și pentru carne (dacă nu vreți să o congelați și să o consumați în perioada următoare). Combinele cu rafturi pentru sticle nu au atâta spațiu, dar acel raft poate fi eliminat când nu vă folosiți de el.

Pe partea de design, nu am ce să-i reproșez nimic deoarece finisajul e pe argintiu care dă un plus de eleganță aparatului și doar modelele cu mânerele orizontale integrate au uși reversibile. Interiorul e bine iluminat și se datorează rafturilor din sticlă, iar clasicele rafturi din sârmă nu mai sunt la modă. La capitolele funcții și siguranță are următoarele: filtru împotriva mirosurilor, tehnologiile Gentle Air Flow și Easy Motion.

Plusuri: sistem de răcire performant, arată foarte bine, uși reversibile, compartimente speciale, spațios.
Minusuri: nu prea sunt în acest preț.

Sharp SJ-BA10-IMXI1EU e una dintre cele mai interesante variante în acest buget și oferă tehnologii de ultimă generație. Bineînțeles, nu poate fi cea mai dotată combină de pe piață deoarece nu e nici cea mai mare și poate că nu sunt prea utile anumite dotări.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu