Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sharp SJ-BA10-IMXI2EU, combină No Frost cu uși reversibile

Sharp SJ-BA10-IMXI2EU e un aparat frigorific de 324 litri cu caracteristica No Frost și un consum redus de curent. Are clasa A++ de eficiență energetică deoarece pe an are un consum de 263 kWh.
Se adresează celora cu un spațiu limitat de amplasare a aparatului și care e vor un model cu înălțime de maxim 186 centimetri.

Acest Sharp are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine (culoarea e inox) și are integrată multă tehnologie utilă. Se poate observa că exteriorul e unul minimalist cu mâner integrat, iar acest lucru cred că va fi pe placul celora care vor să-și amenajeze case cu electrocasnice simple.

Sharp SJ-BA10-IMXI2EU, combină No Frost cu uși reversibile

Modelul acesta vine cu un volum net de 324 litri, iar acest lucru ne ajută să putem depozita atâtea alimente de cât avem nevoie. Răcirea alimentelor se va face uniform deoarece frigiderul și congelatorul au sisteme de răcire independente.
În frigider există un compartiment de păstrare a legumelor și fructelor care asigură temperatura constantă și o prospețime îndelungată a acestora.
Ușile fiind reversibile înseamnă că puteți să le instalați pe stânga ori dreapta în funcție de preferințe sau cum vă e mai ușor să deschideți frigiderul.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul redus, fiind vorba de 42 decibeli. Oricum, acest lucru e trecut pe hârtie, iar în realitatea poate fi mai puțin… sau mai mult în anumite condiții.
Dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor strica deoarece aparatul le poate ține la rece fără curent tip de 18 ore.

Pro achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, că are No Frost (nu se produce gheață), că ușile sunt reversibile, capacitatea de congelare mare (12 kg la 24 ore) și înălțimea nu prea mare.

Concluzia mea legată de aparatul acesta e că e foarte bun, iar legat de brand trebuie menționat că e unul japonez cu o istorie de prin 1915.
Au acordat foarte multă atenție detaliilor deoarece în ziua de azi nu găsești prea multe modele cu uși care să poată fi montate cum dorești și chiar dacă pare ceva minor trebuie spus că e foarte important și poate spori mult confortul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu