≡ Meniu

Sharp SJ-T1227M4W, frigider cu congelator de 40 litri

Frigiderul Sharp SJ-T1227M4W e unul destul de interesant deoarece are un volum mare, consum mic de energie și un interior cu design plăcut. E vorba de un brand cu experiență și care e de ceva ani pe piața electrocasnicelor. Deci, dacă vă doriți un model fiabil, optați pentru unul de la un brand mai cunoscut, dar depinde și de bugetul alocat. Un frigider e mai accesibil decât o combină deoarece nu are un congelator mare și nici sistem de răcire avansat. Totuși, un frigider cu volum generos are nevoie de NoFrost sau de o tehnologie similară (unii producători numesc altfel acea tehnologie).

Poate că nu aveți un buget mare, de aceea un frigider ca și cel de jos poate fi perfect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp SJ-T1227M4W, frigider cu congelator de 40 litri

Nu e nevoie de un congelator mare dacă nu aveți o familie mare și poate că nici nu gătiți foarte mult și când o faceți preferați alimente mai proaspete. Poate că preferați să faceți cumpărături mai mici și să mâncați mai des în oraș, atunci frigiderul e alegerea mai bună. Combinele sunt mai mari dacă discutăm despre înălțimea aparatului.

Volumul net e cel care ne interesează și la acest model e de 227 litri, iar împărțirea e ca la restul frigiderelor. Adică frigiderul are un volum superior congelatorului – 187 litri, respectiv 40 litri. Toate aparatele frigorifice noi au clasă energetică A+ dar poate fi și mai bună la variantele mai mari pentru au tehnologii noi. Congelatorul nu e foarte performant deoarece are o capacitate de congelare de 2 kg la 24 de ore dar și așa e mic.

Interiorul e iluminat destul de bine și se poate observa din clipul de la final, iar rafturile din sticlă ajută destul de mult la acest capitol. Nici nu cred că se mai fabrică multe frigidere cu rafturi din sârmă deoarece nu oferă nici un avantaj.

Plusuri: are silențios, interior bine iluminat, fiabil, spațios și accesibil.
Minusuri: nimic.

Sharp SJ-T1227M4W e una dintre cele mai ieftine frigidere de la acest brand și care îl recomand oricui. Cu siguranță, dacă vreți eleganță în bucătărie finisajul pe inox e o alegere mai inspirată (depinde de preferințe).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu