≡ Meniu

Sharp SJXP700GSL, frigider cu J-Tech Inverter și NoFrost

Frigiderele din segmentul superior au caracteristici tehnice neobișnuite, iar Sharp SJXP700GSL e un bun exemplu. Sistemul de răcire No Frost e destul de des întâlnit pe modele mai scumpe și oferă doar avansate (consum redus, dezghețare automată, gheață mai puțină, alimentele sunt menținute o perioadă mai îndelungată). Nu e suficient ca finisajul să fie unul premium, ci trebuie să fie cu pe sticlă iar mânerele au fost poziționate inteligent.

Prețul e destul de bun pentru că aparatul frigorific e la promoție și pot spune că e la fel de mare cât o combină, doar că nu e foarte înalt. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sharp SJXP700GSL, frigider cu J-Tech Inverter și NoFrost

Majoritatea frigiderelor sunt cu congelator incorporat, deci au două uși, una pentru fiecare compartiment. Nu e nevoie ca frigiderul să aibă un sistem de răcire No Frost, ci doar congelatorul are nevoie de acest sistem avansat pentru o dezghețare automată.

Chiar dacă nu pare mare pe înălțime, e mai lung și mai lat cu vreo 10/20 cm decât o combină similară (ca volum). Iluminare interioară cu LED e cea mai bună deoarece oferă o vizibilitate foarte bună, dar întotdeauna, va exista ceva mai bun. Pe partea de funcții, frigiderul stă destul de bine: super congelare, avertizare ușă deschisă, super răcire, ioni Plasmacluster și J-Tech. Se poate observa din poza de sus că are rafturi din sticlă destul de late și pe ușă se pot pune multe sticle.

Nivelul de zgomot e redus deoarece nu are un congelator mare, iar designul e unul nou. Mânerele sunt verticale însă nu sunt precum cele clasice, ci sunt la nivel cu partea frontală, după cum se vede în unele poze. Mie îmi plac mai mult mânere incorporate deoarece simplifică designul frigiderului.

Plusuri: are un finisaj lucios – argintiu sticlă, sistem de răcire NoFrost, compresor Inverter, volum mare, fiabilitate.
Minusuri: nimic.

Sharp SJXP700GSL e un model care poate fi pus în bucătărie alături de restul aparatelor deoarece arată bine și cred că va da un plus de eleganță bucătăriei. Bineînțeles, ar fi indicat ca și restul aparatelor să fie pe aceeași culoare ori una similară/apropiată (argintiu/gri).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu