≡ Meniu

Siemens KG39NXI35, combină pe inox cu congelator de 87 litri

Siemens KG39NXI35 e un aparat de dimensiuni generoase și care e ceva mai scump decât restul. Doar după designul său se poate observa că nu face parte dintr-un segment inferior. Un aparat elegant e, în general, și performant iar acesta e un model cu uși pe inox. Tot mai mulți utilizatori caută combine pe inox, datorită eleganței și unele pot avea tratament antiamprentă. Spre deosebire de un aparat frigorific clasic, acesta are sistem de răcire avansat numit No Frost, clasa energetică e mai bună și consumul e mai mic.

Poate că e nu e foarte ieftină de aceea există și alte variante care pot fi cu No Frost și volum inferior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Siemens KG39NXI35, combină pe inox cu congelator de 87 litri

Combina frigorifică de mai sus are un volum total destul de impresionant – 366 litri. Acel volum e împărțit astfel – 87 litri la congelator și restul e la frigider. La frigiderele clasice, congelatorul e mai mic și e prezent în partea de sus. Pe an, un așa aparat poate să consume cam 273 kWh și pe zi se poate calcula destul de ușor, dacă vă interesează.

La interior sunt prezente 3 rafturi din sticlă, suporturi pe ușă și iluminare interioară. La exterior poate fi observat un panou ceva mai interesant decât la restul și e vorba de un control electronic. Congelatorul are o capacitate de 14 kg la 24 de ore care e foarte mare și cred că e de ajuns. Acesta poate fi comparat cu un congelator clasic dar și așa nu veți cumpăra într-o zi cât să umpleți congelatorul.

Dimensiunile sale nu sunt generoase, doar înălțimea aparatului are de suferit.

Plusuri: arată bine atât la interior cât și la exterior, control digital, trei compartimente Hyper Fresh, fiabilitate, e spațios și performant.
Minusuri: nu prea sunt.

Siemens KG39NXI35 face parte din noua generație care aduce sistemul NoFrost și aceasta evidențiază faptul că e un aparat eficient, iar producătorul garantează pentru asta. Când alegeți un aparat e foarte important brandul deoarece un brand cunoscut e unul experimentat. Astfel, va oferi ce e mai bun pe noile aparate indiferent din ce categorie fac parte.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu