≡ Meniu

Siemens KG39VVL31, frigorific cu iQ 300 coolEfficiency

Siemens KG39VVL31 e o combină de 344 litri cu clasa A++ și cu un volum mare de 344 litri (e vorba despre un volum net). Compartimentarea e bine realizată, iar dezghețarea e una automată așa încât să nu vă pierdeți timpul cu lucruri care nu sunt prea importante.
Modelul acesta se adresează celora cu un buget modest, dar care vor un aparat economic și eficient… când vine vorba de păstrare la rece a alimentelor.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are o autonomie mare… de funcționare fără curent. Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată acest model, culoarea inox oferindu-i un aspect premium.

Siemens KG39VVL31, frigorific cu iQ 300 coolEfficiency

Pe partea de specificații acest model se laudă cu volumul net de 344 litri (are și Vario Zone pentru mai mult spațiu).
Modelul acesta fiind de tip iQ 300 coolEfficiency presupune că se produce mai puțină gheață și că are sertar crisperBox pentru păstrarea legumelor proaspete mai mult timp. Deci, caracteristica iQ 300 presupune prezența LowFrost (ceva de genul No Frost) și a Crisper Box.
La interior există suport pentru sticle așa încât acestea să poată fi păstrate în siguranță. De asemenea regăsim iluminare LED care e economică, puternică și uniformă.
La congelator are sistem manual de dezghețare, deci nu are No Frost. Compartimentarea e realizată bine, fiind prezente 3 compartimente cu o capacitate de congelare de 7 kilograme la 24 ore.

Aspectiv arată bine, fiind un model de culoare inox, iar alte avantaje ale achiziției acestui model ar fi clasa de eficiență energetică ridicată, capacitatea mare și nivelul de zgomot ok (39 decibeli, ceea ce e mai puțin decât la alte modele). Un alt plus ar fi fiabilitatea, iar dacă vreți mai multă garanție atunci aceasta poate fi extinsă ma maxim 4 ani.

Modelul acesta e unul aproape de perfecțiune cu rezerva că are dezghețare manuală a congelatorului.
Înălțimea aparatului e una nu prea mare, fiind vorba de 201 centimetri, iar la nevoie se pot regla piciorușele. Cele frontale sunt reglabile pe când cele din spate sunt nele pe role.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu