Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Siemens KG56NXI40, combina frigorifică de 505 litri

Combina frigorifică Siemens KG56NXI40 este una ceva mai specială deoarece are destul de multe caracteristici speciale. Un aparat premium se adresează celor care vor ceva mai special într-un buget generos, iar modelul de jos oferă destul de multe avantaje. Clasa de eficiență energetică e foarte bună și e normal să fie așa deoarece pe an, acest aparat consumă circa 325 kWh. Capacitatea de congelare e de 2 ori mai mare decât cea a unui congelator clasic – 18 kg la 24 de ore.

Alternativele sunt destul de multe deoarece până în acest buget, aveți din ce alege. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Siemens KG56NXI40, combina frigorifică de 505 litri

Combina vine cu sistem de răcire No Frost care e destul de eficient deoarece reduce consumul de energie și alimentele rămân proaspete o perioadă îndelungată (control mai bun al umidității). Volumul total e undeva la 505 litri care e împărțit în felul următor: 105 litri la congelator și restul de 400 litri la frigider. Deci veți putea pune orice în acest aparat iar sertarul de la congelator e cât două sertare clasice. Acel sertar se numește Big Box și e prezent la alte combine similare.

Pe partea de design se poate observa că are finisaj pe inox antiamprentă, iluminare interioară cu LED și mânere incorporate. Pe partea de funcții are: eco, super-congelare, super-răcire, filtru împotriva mirosurilor, sistem antibacterian, avertizare temperatură ridicată și avertizare ușă deschisă. Nu orice combine deține un filtru așa de bun numit AirFreshFilter (din carbon activ).

Ca și accesorii are următoarele: suport pentru sticle și suport pentru ouă. Se poate observa că se pot pune destul de multe sticle în frigider și chiar pe suportul de pe ușă. Nivelul de zgomot e redus chiar dacă e vorba de un aparat frigorific mare – 42 dB.

Plusuri: destul de voluminoasă, arată bine, are compartimente speciale, sistem de răcire No Frost, iluminare LED.
Minusuri: nu prea sunt.

Siemens KG56NXI40 concurează cu aparatele frigorifice de dimensiuni generoase, cum sunt side by side-urile. Totuși, la unele capitole există diferențe destul de evidente și nu cred că putem compara două tipuri diferite de aparate. Dacă aveți o bucătărie foarte mare și vreți un congelator mare, side by side-ul e recomandarea mea.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Daramus Robert

    Bosch KG56NXI40 este, de fapt, Siemens KG56NXI40 🙂

Lasă un comentariu