≡ Meniu

Siemens WT47W540BY, uscător de rufe ultra modern

Siemens WT47W540BY e un uscător de rufe destul de reușit și o spun asta deoarece excelează mai la toate capitolele. Consumul de energie e redus, însă nu poate fi comparat cu cel al unei mașini de spălat. Cu un uscător puteți câștiga timp pentru voi și e o soluție comodă.

Dacă vă depășește cu mult bugetul, atunci vă recomand un model ceva mai mic, poate chiar și de la un alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Siemens WT47W540BY, uscător de rufe ultra modern

E un uscător destul de reușit din multe puncte de vedere și poate usca mult. Puteți să-l setați să spele chiar și pe jumătate, dacă doriți. Se adresează celor care au o mașină de spălat mare sau chiar mică (uscați rufele după două programe de spălare). Ați putea chiar face niște bani cu acesta deoarece puteți usca pentru mai multe persoane dacă locuiți la bloc. După cum bine știți la bloc, nu prea există spațiu pentru a le usca și multe persoane nu au timp de ele.

Programele disponibile sunt: Outdoor, prosoape, perne, cămăși/bluze, antisifonare, uscare delicată, mix etc. Funcțiile suplimentare sunt: butonul de selectare programe, SelfCleaning Condenser, Autodry, averticare acustică terminare program, ecran cu afișarea timpului rămas și amânare pornire. Uscare se face excelent deoarece are atât o pompă cât și uscare prin condensare. Temperatura de uscare poate fi aleasă după cum doriți însă aveți la dispoziție doar câteva setări.

Caracteristicile speciale sunt în mare parte tehnologii dar voi încerca să menționez doar cele mai speciale: iluminare LED la tambur, pompă de căldură, design anti-vibrații, tambur special care protejează țesăturile, funcțiile speciale etc. Dimensiunile sale sunt ceva mai generoase decât în cazul altor aparate: 84 cm înălțime, 60 cm lățime și 64 cm adâncime. Nu e genul de uscător care poate fi pus peste o mașină de spălat (datorită dimensiunilor dar și greutății).

Plusuri: poate usca destul de multe rufe și eficient, multe tehnologii, consum redus, design elegant, dimensiuni rezonabile pentru.
Minusuri: nu prea sunt.

Din păcate, Siemens WT47W540BY nu e un aparat foarte accesibil, costă aproape dublu față de un uscător clasic însă sunt diferențe vizibile între ele. Alegerea corectă depinde de bugetul vostru dar și de ceea ce vreți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu