≡ Meniu

Simbio SBWM60, mașină de spălat ieftină cu design plăcut

Mașina de spălat rufe Simbio SBWM60 e mult mai ieftină decât una automată deoarece necesită mai mult atenție din partea dumneavoastră, adică trebuie să interveniți la o anumită etapă. La cele automate, tot procesorul de spălare+stoarcere e automat și doar la final trebuie să scoateți rufele. După cum bine știți, acestea sunt construite diferit, motiv pentru care ocupă ceva mai mult spațiu (pe lățime) și nu e la fel de bine izolată fonic. Oricum, nu o veți pune în bucătărie dar nici nu aveți cum deoarece e cu alimentare verticală.

Există modele similare cu cel de jos și care sunt puțin mai diferite, deci pot fi alternative dacă nu doriți un model automat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Simbio SBWM60, mașină de spălat ieftină cu design plăcut

E un model destul de simplu și care spală destul de bine. Poate ați observat că nu are un panou de control digital ci unul mecanic, dar nici nu veți găsi la astfel de modele un astfel de control avansat. Suportă cel mult 8 kg de rufe iar la stoarcere suportă doar 5.3 kg, deci trebuie să mai scoateți din ele dacă introduceți prea mult în ea sau introduceți de la bun început 5 kg de rufe. Clasa de eficiență energetică nu e foarte bună la acesta însă se subînțelege deoarece e un model ieftin – I.

E cu 10 cm mai lată decât o mașină de spălat clasică (automată). Acum putem spune că cele automate sunt cele clasice, pe când cele semiautomată sunt cele speciale, deoarece nu prea se mai fabrică. Doar unii producători oferă astfel de soluții compacte și cred că merită deoarece nu costă mult doar că nu veți economisi timp și bani ca la cele automate.

Plusuri: are un preț destul de mic, ușor de folosit, greutate scăzută, spală mult.
Minusuri: cam zgomotoasă.

Simbio SBWM60 e un aparat electrocasnic destul de mare chiar dacă din poze pare mic. Acesta cere mai multă atenție din partea voastră deoarece nu e la fel de avansat precum cele automate. De ceva timp, majoritatea producătorilor nu oferă astfel e soluții, însă există utilizatori care nu sunt dispuși să dea prea mult pe un .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu