≡ Meniu

Simbio SBWM78, mașină pentru spălat fără complicații

Simbio SBWM78 e o mașină de spălat semiautomată adresată celora care stau la țară ori din diferite motive au nevoie de o mașină simplă. Evident că nu are prea multe dotări, iar din această cauză și costul de achiziție e (mult) inferior unui model automat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și care are o capacitate de spălare de 7,8 kilograme și de stoarcere de 5 kilograme. Din imaginea de alături puteți vedea cum arată modelul acesta. Nu cred că se vede din imagine, dar e un aparat mic de 19 kile care o să încapă în spații înguste. Încărcarea sa e una verticală precum la mașinile automate verticale.

Simbio SBWM78, mașină pentru spălat fără complicații

Nivelul de zgomot al acestui aparat e unul de 62 decibeli și putem spune că nu e unul prea mare. Acest lucru e datorat faptului că baza e închisă, iar în acest fel nivelul de zgomot se reduce.
Aparatul e realizat din plastic, iar motorul e unul cu putere mare. Culoarea e una alb cu verse și designul e cât de cât atractiv.
Nu stă chiar așa de bine pe partea de eficiență energetică întrucât este E, dar până la urmă nu o putem compara cu o mașină automată clasa A++ care costă peste 1000 lei.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are un preț foarte mic, că are o fiabilitate ridicată, posibilitatea de a spăla multe haine și că e foarte ușor de utilizat în diferite condiții.
Contra ar fi că e nu e tocmai un aparat pentru gospodării moderne.

Deci, dacă din diferite condiții nu ai apă curentă ori ai nevoie de un aparat nu prea complicat care să te ajute să-ți speli hainele atunci acest model ar fi recomandarea mea. E una dintre cele mai ieftine mașini de spălat de pe piață și cu siguranță că nu o să găsești alternativă mai bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu